hastasıyız dede Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,798 5 Ekim 2013 #32 öğrencilerin bilgisayarlara zarar verme gibi huyları varsa oyun etkili oluyor, ama bilgisayarlara zarar verme gibi bir durum yoksa laba oyun sokmamak en iyisi.
öğrencilerin bilgisayarlara zarar verme gibi huyları varsa oyun etkili oluyor, ama bilgisayarlara zarar verme gibi bir durum yoksa laba oyun sokmamak en iyisi.
enestar Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,082 6 Ekim 2013 #33 Site bir de full kullanıma para istemese tam süper olacakmış.
Q quashpack Aktif Üye Mesajlar 228 12 Şubat 2017 #40 Bakayım nasılmış oyunlar dedim, 1 saati geçmiş zaman Teşekkürler...
N neo0121 Site Gezgini Mesajlar 68 14 Şubat 2017 #43 teşekkürler 3-4 haftada bir bu oyunları kullanmak iyi olur
sadoo_ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 338 8 Mart 2017 #45 Geçen dönem bu konuyu görmüştüm ama indirmemiştim daha sonra indireyim dedim ama konuyu bulamadım forumda
Geçen dönem bu konuyu görmüştüm ama indirmemiştim daha sonra indireyim dedim ama konuyu bulamadım forumda