Beyaz Pano Hesap Kilitli Hatası?

Kodla Büyü

hastasıyız dede

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar beyaz pano kullanan varsa birkaç öğrencim hesap kilitlenme sorunu yaşadı sordum yanlış şifre girmediklerini söylüyorlar karşılaşan oldumu?

arkadaşlar beyaz pano kullananlar var mı aramızda, beyaz panoda her öğrencinin her mesajı için onay vermek gerekiyor bu özelliği kaldırma yolu yok mu, mesaj otomatik yayınlansın?

bilisimci61' Alıntı:
arkadaşlar beyaz pano kullananlar var mı aramızda, beyaz panoda her öğrencinin her mesajı için onay vermek gerekiyor bu özelliği kaldırma yolu yok mu, mesaj otomatik yayınlansın?

hocam kufur felan ediyorlar bence onay özelliği iyi bişey :lol:

bilisimci61' Alıntı:
doğru anladıysam gizlilik ayarlarından yapabiliyorsunuz..

aynenbadi' Alıntı:
bilisimci61' Alıntı:
doğru anladıysam gizlilik ayarlarından yapabiliyorsunuz..

gizlilik ayarlarında benim dediğim özellik yok, hocam

bu arada evet küfür edebiliyorlar ama zaten benim yazılanları gördüğümü bildikleri için çok da sorun olacak şeyler olmuyor buna benzer edmodo sistemini kullanıyorduk geçen sene sorun yaşamıyordum orası her mesaj için onay istemiyor. beyazpano sırf Türkçe diye geçtim ama pişman olmaya başladım. öğrenciler sosyal alanda görüşebilsinler facebook tan ziyada burayı kullanabilsinler diyede açtım bu sistemi ama istediğimi alamıyorum.

bende sınıfları değiştiremiyorum. yani geçen senenin 5 lerini şimdi 6 yapmak istiyorum olmuyor bulamadım

BBNET
Geri