Beyaz eşya internetten mi alıyorsunuz? Bayiiden almaktan bir farkı var mıdır?

Kodla Büyü

forumdas

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Beyaz eşyayı(Samsung Çamaşır makinesi alacağım ama beko, arçelik kadar yaygın bayii ağı yok) Internetten almanın bir dezavantajı var mıdır?

Hepsiburada, trendyol vb. sitelerden almanın bayiiden almaktan bir farkı var mıdır?

Samsung.com sitesine göre epeyce fiyat ucuz.

Bir keresinde, Sıemens bulaşık makinesi aldık, kapak ezikti, bayiden olsa ücretsiz değişirdik ama Internetten satan sitede bayii olmasına dikkat edin falan demişlerdi.
Fikirleriniz nelerdir?

Televizyon ve çamaşır kurutma makinasını hepsiburada ile almıştım sıkıntı olmadı... Eve özel kargo geliyor bırakıp gidiyor sonra ilgili teknik servisi arıyorsunuz geliyor kutuyu açıp kurulumu yapıp gidiyor... Sorun olursa teknik servis tutanak tutuyor böylece siz sorumluluk almadan sorunu çözmüş oluyorsunuz...

Ben de kargo ürünü apartman girişinde bırakır, eve çıkarmaz diye endişe ediyordum. Böyle bir sorun olmazsa ve sağlam teslim edilirse hesaplı ve kolay bir alışveriş olacağını düşünüyorum.

Aslında daha önce aldım, sorun çıkmadı ama, Internette bu fiyat deyip bayiden daha uyguna da aldığım oldu.

23bin

33bin

Arada 10bin fark var?

Hocam samsung un eğitim indirimi mağazası var oradan alırsan internet sitelerinden de ucuza geliyor. Mesela baktığın makina samsung eğitim indirimi mağazasında 23.269tl

Hocam samaung un resmi sitesinde eğitim indirimi sayfası var oraya öğretmen görev yeri belgesi barkod no girince indirimli sayfa görünüyor.

ilksms
Geri