Best of 2012 (part one)

Kodla Büyü

teksen

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
“Yargıya gerekenleri söyledik, yargı da gereğini yapıyor.”

“Kuvvetler ayrılığı var ya, geliyor önümüze engel olarak dikiliyor.”

*

“Bahtsız bedevi.”

“Edep yahu.”

“Nato’dan Patriot talebimiz olmadı, iddialar tamamen asılsız, bu füzeyi alma noktasında karar verici biziz, benim bundan haberimin olması lazım, benim böyle bir
şeyden haberim yok, savunma sanayi icra konseyi var, icra konseyinin başkanı benim, herhalde sağır duymaz uydurur cinsinden bir haber.”

Bir hafta sonra...

“Türkiye’nin toprakları aynı zamanda Nato toprağıdır.”

Bir hafta sonra...

“Patriotlar, Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş’a yerleştirilecek.”

“Herkesin yaşam tarzına saygılıyız, karışmayız.”

“Kürtaj cinayettir.”

“Her kürtaj Uludere’dir.”

“Sezaryenle olursa, ikiden fazla olmaz, niye iki çocuktan fazla olmasın, ben bu ülkede her meselenin sorumlusuyum.”

“Bayanların küfrettiğini görünce nevrim dönüyor.”

“Biz de öğrencilik yaptık ama, böyle öğrencilik yapmadık.”

“Sevgili anacığım, anarşinin yoğun olduğu o günlerde, balkonlarda bizi beklerdi.

O bizi beklerdi...

Biz ise, geceleri duvarlara afişler asmaktan dönerdik!”

*

“Dak edene duk edilir...”

“Ofisimde böcek bulundu.”
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/22248716.asp

millet kredi borcunu ödeyebilsin de
gerisi bos
vatan neymis, sosyal haklar, demokrasi de neymis

Bence yanlı ya da yannız 2 gün önce genc bakış programını izlemenizi tavsiye ederim

Ne güzel yazılmış ÇELİŞKİLER-bir bir yazılmış...Ama ülkemin ortalama eğitim yılı 6 YIL -- -- ve bu ülkede %75 nüfus haftada 1 gün bile gazete okumuyorken bu gerçeklerden-çelişkilerden nasıl haberdar olurlar...ee zor tabi..DURMAK YOK YOLA DEVAM O HALDe...ha bide ASGARİ ücretle geçinen-geçinmeye çalışan da yaklaşık 5 milyon İNSAN varken;aileleri de katarsan eder neredeyse 15 MİLYON insan ama olan bitenden bi haber bu insanlar..bi çoğuda hükümete biat eder seçimde koşa koşa oy verir...ne tuhaf bi ülkeyiz..

spider23' Alıntı:
Ne güzel yazılmış ÇELİŞKİLER-bir bir yazılmış...Ama ülkemin ortalama eğitim yılı 6 YIL -- -- ve bu ülkede %75 nüfus haftada 1 gün bile gazete okumuyorken bu gerçeklerden-çelişkilerden nasıl haberdar olurlar...ee zor tabi..DURMAK YOK YOLA DEVAM O HALDe...ha bide ASGARİ ücretle geçinen-geçinmeye çalışan da yaklaşık 5 milyon İNSAN varken;aileleri de katarsan eder neredeyse 15 MİLYON insan ama olan bitenden bi haber bu insanlar..bi çoğuda hükümete biat eder seçimde koşa koşa oy verir...ne tuhaf bi ülkeyiz..
:+1:

BBNET
Geri