C checkingen Aktif Üye Mesajlar 105 12 Ekim 2022 #1 Hocalarım elindeki mesleklerinden bir yazılım alanı bep planı olan var mı?
OZOGUL Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 833 12 Ekim 2022 #3 ERBAA RAM BEP UYGULAMASI BEP (Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı) Planı hazırlamanın en kolay yolu. Özel gereksinimli öğrenciler için plan hazırlama uygulaması. erbaaram.meb.gov.tr Erbaa Ram tarafından hazırlanmış sayfa size yardımcı olacaktır.
ERBAA RAM BEP UYGULAMASI BEP (Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı) Planı hazırlamanın en kolay yolu. Özel gereksinimli öğrenciler için plan hazırlama uygulaması. erbaaram.meb.gov.tr Erbaa Ram tarafından hazırlanmış sayfa size yardımcı olacaktır.
D dumanlı73 Üye Mesajlar 4 12 Ekim 2022 #4 bana da lazım özellikle yeni gelen 11.sınıf yazılım geliştirme dalı için bep planları varsa paylaşabilir misiniz?
bana da lazım özellikle yeni gelen 11.sınıf yazılım geliştirme dalı için bep planları varsa paylaşabilir misiniz?
C checkingen Aktif Üye Mesajlar 105 13 Ekim 2022 #5 OZOGUL' Alıntı: ERBAA RAM BEP UYGULAMASI BEP (Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı) Planı hazırlamanın en kolay yolu. Özel gereksinimli öğrenciler için plan hazırlama uygulaması. erbaaram.meb.gov.tr Erbaa Ram tarafından hazırlanmış sayfa size yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla ... Hocam 11.sınıf yeni dersler yok Erbaa Ram de..
OZOGUL' Alıntı: ERBAA RAM BEP UYGULAMASI BEP (Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı) Planı hazırlamanın en kolay yolu. Özel gereksinimli öğrenciler için plan hazırlama uygulaması. erbaaram.meb.gov.tr Erbaa Ram tarafından hazırlanmış sayfa size yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla ... Hocam 11.sınıf yeni dersler yok Erbaa Ram de..