Bu sabah 5.67tl den benzin aldım. Kanıma dokundu, canım sıkıldı. Sizinde zorunuza gitmedi mi?
50 liralık benzin alanlar pit stop heyecanı yaşıyor. Benzinliğe girdim 50 liralık benzin aldım 10 saniyede çıktım. Bir kaç hafta sonra 10 saniyenin altına düşer yeni rekorlara koşarızsenin benim zoruma gider de hocam, bir kesimin zoruna gitmez. Çünkü onlar memnun, çünkü onlar hep 50 TL lik alıyor.![]()
50 liralık benzin alanlar pit stop heyecanı yaşıyor. Benzinliğe girdim 50 liralık benzin aldım 10 saniyede çıktım. Bir kaç hafta sonra 10 saniyenin altına düşer yeni rekorlara koşarız
Haklısınız hocam. Milletimiz tık demiyo bu zamlara.Şu cam filmine verilen tepkini yarısı yakıt fiyatlarına verilse bu noktaya gelinmezdi.
Şu cam filmine verilen tepkini yarısı yakıt fiyatlarına verilse bu noktaya gelinmezdi.
Milliyetçilik mi? Sen kendi ülkende kendi bayrağını kendi evine asmak istiyorsan önce gidip PARAYLA bayrağını satın alacaksın. Hangi milliyetçilikten bahsediyorsun ki anlamadım.Bakalım şu yerli araba çıkınca bütün devlet adamları makam aracı olacak kullanacak mı? Bulunduğum yerin MHP il başkanı mercedes amg'ye biniyor makam aracı olarak. Göreceğiz milliyetçiliklerini yerli araba çıkınca.