Bukadar acele nedenYeni yönetmeliğe göre adaylık dahil 2 yılımı doldurmam gerek ama daha adaylık yeni bitti. Daha çabuk bir yolu var mı? Müdür geçici görevlendirme yapabilir mi?
Bıktım öğretmenlikten çünkü bugün itibariyle meslekten tamamen soğudum hocamBukadar acele neden
Genç, Milli Eğitim'de yapılacak en son iş idareciliktir.Yeni yönetmeliğe göre adaylık dahil 2 yılımı doldurmam gerek ama daha adaylık yeni bitti. Daha çabuk bir yolu var mı? Müdür geçici görevlendirme yapabilir mi?
Başka neler yapabilirim hocam öğretmenlik dışında her şey olur ama tabii denk bir maaşlaGenç, Milli Eğitim'de yapılacak en son iş idareciliktir.
1- Bilsem ,fen liseleri vb. gibi iyi öğrencilerin olduğu okullarda öğretmenlik yapmak.Başka neler yapabilirim hocam öğretmenlik dışında her şey olur ama tabii denk bir maaşla
Gerçekten, öğretmenliği yapamayacağına kanaat edip idareciliğe geçenler ne yazıkki empatisiz, nerden geldiğini unutan idareciler oluyorLütfen öğretmenliği hazzetmeyip öğretmenlerin başına idareci vs. olmayın. Sonra meslektaşlarınızı çok üzüyor bilmeden çalıştığınız kuruma ve öğrencilere zarar veriyorsunuz.
4 sene müdür yardımcılığı yaptım, mental ve psikolojik olarak çok yıpratıcı, istifa edip öğretmenliğe dönebilecek yer bulana kadar canım çıktı, eylülde öğretmenliğe döndüm ama daha normale dönemedimYeni yönetmeliğe göre adaylık dahil 2 yılımı doldurmam gerek ama daha adaylık yeni bitti. Daha çabuk bir yolu var mı? Müdür geçici görevlendirme yapabilir mi?
, öyle bişey yani...
Dur daha bismillah müdür yardımcısı olmak kolay mı sonra istersen de gerindonemezsinn öğretmenliğe mental olarak soyelyeyimBıktım öğretmenlikten çünkü bugün itibariyle meslekten tamamen soğudum hocam
hocam en son hatırladığım urfa ve van da açık çoktu. Ama detaylı bilgim yok oraların ve ilçelerinin personel şubelerini arayabilirsiniz bilgi almak için.Yaş 52.Şimdi senin branşına geçmek istiyorum.Sabır hocam. 27 senede müdürle mahkemelik oldum, müfettişle kavga ettim, sabah 04'de yataktan kalkıp, başka bir ilçenin köyüne gitmek için yollara düştüm.Okul yolunda arabayla takla attık.Başka bir şehirde ilçeye giderken baraja düştüm boğulma geçirdim.Depremi gördüm.Müdür yanlı davranarak bana 80, tüm okula 90 verdi.Bu öğretmenlikte başımızdan neler geçti neler.
Şimdi sınava girmeden müdürler bana gel beraber çalışalım diyor.
Damlaya damlaya göl olur, aynı noktaya düşen damlacıklar mermeri bile deler.
Not:Bilişimci arkadaşlar halen bana doğuda nerede en çok ihtiyaç olur yazmadı çok kırgınım.Bu sitenin en az 20 senelik üyesiyim.BÖTE için soruyorum haftaya önbaşvuru yapacağım.