Merhaba yoldaşlar, bir yıl daha bitti ama her yıl tatile girerken hissettiğim heyecandan eser yok bende.. Nedendir bilmem artık zaman geçerken acıtıyor içimi. Yani bir yandan zaman geçsin isterken, bir yandan geçsin istemiyorum. Meslekteki 5. yılım ama heyecanımı yitirmiş durumdayım. İlk yıllardaki gibi çalışma ve bilgisayar konularını öğrenme hevesim yok
Bu yılın analizini yapacak olursam boşa geçen bir yıldı ömrümden. Mesleki olarak bilgilerime hiç bişey ekleyemedim.
Geçen her yılın bana bişeyler kattığını hissederdim ama bu yıl köreldiğimi hissediyorum.
İçinde bulunduğum bu durum biz BT öğretmenlerinin yaşamış olduğu olumsuzluklardan, belirsizliklerden midir bilmiyorum..
Sizde durumlar nasıl :?: :cry: :cry:

Bu yılın analizini yapacak olursam boşa geçen bir yıldı ömrümden. Mesleki olarak bilgilerime hiç bişey ekleyemedim.
Geçen her yılın bana bişeyler kattığını hissederdim ama bu yıl köreldiğimi hissediyorum.
İçinde bulunduğum bu durum biz BT öğretmenlerinin yaşamış olduğu olumsuzluklardan, belirsizliklerden midir bilmiyorum..
Sizde durumlar nasıl :?: :cry: :cry: