bence artık birleşip birşeyler yapma zamanı geldi

Kodla Büyü

goldenboy

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar böyle olmaz artık bitme noktasına doğru gidiyoruz her sene bi sorun formatörlükde kalkıcak gibi artık bişeyler yapmamız lazım bileşip bi miting felanmı yapsak en yakın zamanda valla ben ne olduğumu bilmiyorum artık öğretmenmiyim başka bişeymiyim kendimi iyice küçük görmeye başladım hiç mutlu değilim bu durumdan kalıcı bir çözüm olması lazım artık 30 sene böyle geçermi ya :verymad:

hiç kimse birleşip bişey yapmaz. herkes kendini kurtarmaya çalışıyor ygs lys flan. ama şans buya herkes biryerlere kaçtıktan sonra bazı şeyler düzelir gibime gelior. o yüzden umursamaz olmak en iyisi

evet dedin gibi hocam herkes kaçar sora hükümet değişir bakan felan değişir bizim değer artar:))

aynen bt olmuş borsa teknolojileri" :P borsa gibi bi iner bi çıkar. gramı 109 dan altın alan adam gibi bekliyoruz bakalım değerimiz artacakdiye :mrgreen:

yine aynı muhabbet. bırakın şu birleşme beraber hareket etme zırvalarını. Billişimciler mi ortak tavır alacak peh.

Eylemlere kimse gelmediğinde bas bas bağırdık buralarda dersi geri alamazsak biteriz yarın tayin bile isteyemeyeceğiz dedik herkes formatördü kimsenin umurunda değildi. Daha bu başlangıç bakalım neler gelecek daha başımıza. Bu sene formatörlükte yok.

BBNET
Geri