teksen Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 3,489 15 Aralık 2012 #1 Ben kattım sana biraz, öyle sevdim seni. Çünkü sen de bensiz; O kadar güzel değilsin hani... Özdemir Asaf
Ben kattım sana biraz, öyle sevdim seni. Çünkü sen de bensiz; O kadar güzel değilsin hani... Özdemir Asaf
hayalcisuat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 946 15 Aralık 2012 #2 teksen' Alıntı: Ben kattım sana biraz, öyle sevdim seni. Çünkü sen de bensiz; O kadar güzel değilsin hani... Özdemir Asaf Genişletmek için tıkla ...
teksen' Alıntı: Ben kattım sana biraz, öyle sevdim seni. Çünkü sen de bensiz; O kadar güzel değilsin hani... Özdemir Asaf Genişletmek için tıkla ...
T timsahsovalye Site Gezgini Mesajlar 94 15 Aralık 2012 #3 wattt wat deil tulum peyniri köyden geldi tezedir. bu dügün bizim dügün ................ :mrgreen:
teksen Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 3,489 16 Aralık 2012 #4 timsahsovalye' Alıntı: wattt wat deil tulum peyniri köyden geldi tezedir. bu dügün bizim dügün ................ :mrgreen: Genişletmek için tıkla ...
timsahsovalye' Alıntı: wattt wat deil tulum peyniri köyden geldi tezedir. bu dügün bizim dügün ................ :mrgreen: Genişletmek için tıkla ...