designbote
Üye
hayırlı olsun , sende ilk iş bt öğretmenlerini ezme hocam
evet öncelikler arasına alınacak bir davranış olmalı.
hayırlı olsun , sende ilk iş bt öğretmenlerini ezme hocam
lyon-85' Alıntı:hayırlı olsun inşallah...
darısıda hayırlısıyla bizlere olsun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....
zencefil58' Alıntı:Bugün listelerimiz açıklandı eml de müdür yardımcılığı geldi Allah utandırmasın inş. Dualarınızı bekliyorum.
milkay' Alıntı:zencefil58' Alıntı:Bugün listelerimiz açıklandı eml de müdür yardımcılığı geldi Allah utandırmasın inş. Dualarınızı bekliyorum.
hocam senin adına çok çok sevindim . allah yar ve yardımcımız olsun. tekrardan tebrik ederim.
ereneren55' Alıntı:Hocam yaklaşık 1,5 senedir müdür yardımcılığı yapan bi meslektaşınız olarak dertsiz başınıza dert aldığınızı söyleyebilirim![]()
milkay' Alıntı:sivas inha listesini kaldırmış 3 değişiklik yapmışlardı dün için hocam. inşallah etkilenmemişsindir.
rodya' Alıntı:hocam hayırlı uğurlu olsun
böte mezunu değilsiniz değil mi?
milkay' Alıntı:hocam listeyi kaldırmışlar. dün mem edydim 3 kişinin yeri değişti. benimki ve eşiminki sabit kaldı. yeni listeyi henüz yayınlamdılar. yayımlandığında tekrar bi görüşelim.
Hayırlısı olsun hocamzencefil58' Alıntı:ereneren55' Alıntı:Hocam yaklaşık 1,5 senedir müdür yardımcılığı yapan bi meslektaşınız olarak dertsiz başınıza dert aldığınızı söyleyebilirim![]()
Hocam başa gelen çekilir formatörlüğü çektik öğretmenlerin dengesiz konuşmalarını çektik herşeyi çektik inşallah bu işide yaparız yani.