ben de arabamu satıyorum. 2006 megane dci dynamique

Kodla Büyü
düşük mü gerçekten hocam. ben satılsın istiyorum. nasipse 2009-2010 honda civic alasım var inşaallah.hayırlısı olsun artık

hocam Allah gönlüne göre versin, ama ben nisan 2012 aldım arabamı, 55 bindeydi kaza falan yok temiz arabam 32 bin

benim aldığım dönem arabalar pahalıydı, galeriden aldım falan hadi diyelim ki piyasası 30 bin falandı,

ona göre düşün bence

Hocam honda istiyorum yazmissinda hic civic kullandiniz mi? Almadan once mutlaka kullanin. 1.5 dizeldelden sonra hayal kirikligi olabilir sizin icin. Fiyat olrak asla zarar ettirmez ama civicler abartildigi gibi degil.

sisss' Alıntı:
aynı arabanın boyasızı ve daha düşük kmlisi 26.000e gitti

hocam megane ların çok değişik modelleri var, bu modelde bu temizlikte araba o fiyata gitmez

ben bugün kendimi arabamı en az 30 bin istiyorum veren de var, 2008 model expression plus

biraz araştıralım lütfen

Phascolarctos cinereus' Alıntı:
Hocam honda istiyorum yazmissinda hic civic kullandiniz mi? Almadan once mutlaka kullanin. 1.5 dizeldelden sonra hayal kirikligi olabilir sizin icin. Fiyat olrak asla zarar ettirmez ama civicler abartildigi gibi degil.
hocam honda civic kasa çok hoşuma gidiyor. biraz da araştirdim pek kötü yorum yok. sadece belki biraz dizelden sonra yakıt konusu sıkıntı olabilir. sizce ne gibi sıkıntılar olabilir?

Civic malzeme kalitesi artık eskisi gibi değil.
meganeden sonra ancak bir alman arabası sizi tatmin eder.

mahmutemre2211' Alıntı:
sisss' Alıntı:

hocam megane ların çok değişik modelleri var, bu modelde bu temizlikte araba o fiyata gitmez

ben bugün kendimi arabamı en az 30 bin istiyorum veren de var, 2008 model expression plus

biraz araştıralım lütfen
Hocam belki sizde Megane kullandığınız icin fiyatı dusuk buldunuz. Ama bu model bukm araç için hocam fiyatı iyi bile yazmış.

Alıcısına ve satıcısına hayırlı satışlar.

mahmutemre2211' Alıntı:
sisss' Alıntı:

biraz araştıralım lütfen
yok hocam dinamik iki tane megane almış satmışlığım var

arkadaşlar bende aracımı yüksek fiyat yazdığımı düşünmüyorum. piyasaya göre uygun fiyat yazdım. bu arada 25 verdiler satmadım

6 ayligina 2010 civic var bende 2. Arac olarak. Diger aracim albea 1.3 dizel. albea ile civici her turlu yakaliyorsun. Tek fark konfor. Dizel kullananlara, yuksek torka alisinca benzinli araclar yokuslarda cekmiyor gibi geliyor. Virajlarda civicin konforu tartisilmaz tabiki. Albea ile cogu yerde hiz kesmen gerekirken civicte cok gerek olmuyor. Sizin arac 1.5 dizel. Size yokusta hic celmiyor gibi gelecek. Ceksin istersende yuksek devirli kullanman gerekecek ve. cok yakacak. Ya dizel tavsiye ederim yada 1.4 tsi alman araclarini. Civic hastalari saldirmasin kendi gorusum bunlar.

Phascolarctos cinereus' Alıntı:
6 ayligina 2010 civic var bende 2. Arac olarak. Diger aracim albea 1.3 dizel. albea ile civici her turlu yakaliyorsun. Tek fark konfor. Dizel kullananlara, yuksek torka alisinca benzinli araclar yokuslarda cekmiyor gibi geliyor. Virajlarda civicin konforu tartisilmaz tabiki. Albea ile cogu yerde hiz kesmen gerekirken civicte cok gerek olmuyor. Sizin arac 1.5 dizel. Size yokusta hic celmiyor gibi gelecek. Ceksin istersende yuksek devirli kullanman gerekecek ve. cok yakacak. Ya dizel tavsiye ederim yada 1.4 tsi alman araclarini. Civic hastalari saldirmasin kendi gorusum bunlar.
valla hcm kafamı karıştırdın. ben böyle bilmiyodum bu aracı. peki ne tavsiye edersin. limit 35 bin tl.

Geçenlerde ben de arkadaşın 2009 model Civic aracını kullandım. Beklentilerimin çok yüksek olmasından mıdır nedir
hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. Alman arabaları içinde de özellikle Passat öne çıkıyor.

BBNET
Geri