Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mrb arkadaşlar 16 saat dersim var. kabul etmezsem (okulda norm fazlası öğretmen yok. dersler herkesin tam) okuldan istekli bi öğretmen mi seçilir yoksa ilçeden norm fazlası bir bilgisayar öğretmeninin gelme ihtimali var mı?
bende bu yıl düşünmüyorum, küçük çocuğum var ve erkenden eve gitmek daha çok işime geliyor. benmde 17 saat dersim var. şimdi başka birisi gelir mi acaba bende onu düşünüyorum.
Kadrosu dışında bir okula görevlendirme yolu açık olduğundan öncelik bt öğretmenlerinde olur, başvuranlar arasından önceliklere göre bir kişi görevlendirilir.
bu yıl bebekden dolayı çok istemiyorum. ama seneye isteyecem. paranoyok olduk. geleni yerleştirirler yerime. konyada buna benzer oldu. kadroyulu fazla diye gönderip yerine açık var diye tekrar yeni birini verdiler.
belkide haklısınız ama açıkçası ilk yılımda kurs belgesini gösteren sınıf öğretmeni formatör olup sınıfın içine etmişti. şimdi kimin geleceğini düşünmem normal. bu yıl değilse bile bende seneye düşünüyorum.
kabul etmeme gibi bir hakkımız var mı peki?mesela adanada formatörlük zorunlu idi.şimdi bunda zorunlu yaparlara?yada diyelimki btr zorunlu yapmadılar.ben şuan formatörüm.bu btr yi kabul etmezsem formatörlüğemi devam sadece derse mi girip çıkıcaz
yani hem kabul etmeyeceksiniz hemde başkası gelebilir mi diye soruyosunuz tabikii gelebilir. Ama seneye siz kabul ettiğinizde o arkadaş gider öncelik bilişimcide yazıda ben öyle anladım.
Yapmayalım hocam, ben yapmıyorum mesela müdürede söyledim bizi köle gibikullanıyor milli eğitim dedim istemiyorum dedim dışarıdan bilg çağırıyorlar. Bence kişide biter böyle mecburuz diyerek bizi sömürmelerine izin vermemeliyiz.