Bein mi Tod mu?

Kodla Büyü
Sadece telefonsa tod mantıklı gözükmekte. Evde Google Android tv varsa uygulamalarda tod vardır o şekilde de kullanabilirsiniz büyük ekran tv keyfi yaparım derseniz .

Beinde pazarlık yapın. Telefonla aranırsanız sizden daha ucuza kullanan biri varsa o fiyatı isteyin genelde veriyorlar

Arkadaşlar ben eski üyeyim. Üyeliğim bitmeden teklifler gelmeye başlar. Gelen teklifi beğenirsem devam ederim, beğenmezsem üyeliği sonlandırırım.
2 sene önce 149 a kullanıyordum. 250 teklif ettiler kapattırdım. Bunun üstüne 129 teklifi geldi. Yeniden başlattım.
Bu sene yıl içinde 249 teklif ettiler yine kabul etmedim. Sene sonu 179 teklif edildi kabul ettim.
Okulda arkadaş 450 ye kullanıyordu. Taahhütü bitince benim kullandığım fiyatı söyleyip geçen sene 250 liraya çektirdi. beinde fiyat kime ne tutturduğuna gidiyor.
En avantajlı fiyat, taahhütün haziran döneminde bittiğinde oluyor. Yazında para kazanmak için düşük fiyat teklif ediyorlar. Ligler başladığında müşteri zaten alacak deyip, daha yüksek teklifler sunuluyor.
Telefondan teklif alırsanız benim fiyatı söyleyerek pazarlık yapın

Arkadaşlar ben eski üyeyim. Üyeliğim bitmeden teklifler gelmeye başlar. Gelen teklifi beğenirsem devam ederim, beğenmezsem üyeliği sonlandırırım.
2 sene önce 149 a kullanıyordum. 250 teklif ettiler kapattırdım. Bunun üstüne 129 teklifi geldi. Yeniden başlattım.
Bu sene yıl içinde 249 teklif ettiler yine kabul etmedim. Sene sonu 179 teklif edildi kabul ettim.
Okulda arkadaş 450 ye kullanıyordu. Taahhütü bitince benim kullandığım fiyatı söyleyip geçen sene 250 liraya çektirdi. beinde fiyat kime ne tutturduğuna gidiyor.
En avantajlı fiyat, taahhütün haziran döneminde bittiğinde oluyor. Yazında para kazanmak için düşük fiyat teklif ediyorlar. Ligler başladığında müşteri zaten alacak deyip, daha yüksek teklifler sunuluyor.
Telefondan teklif alırsanız benim fiyatı söyleyerek pazarlık yapın
Hocam merhaba. Sizin bahsettiğiniz kutusuz abonelik için mi geçerli. Ben kendi adıma kutusuz bir seçenek istiyorum. Gittiğim yerlerde de kullanabileyim istiyorum. Siz hangisini kullanıyorsunuz?

Kutusuz. Bein Connect uygulaması üzerinden izliyorum. Yayın kutuya göre biraz geç geliyor. Maçkolik gibi uygulamadan bildirim almıyorsanız ya da kutuyla izleyen komşunuz yoksa hiç önemli olmuyor. Kutudan izleyen fanatik komşunuz varsa onların sevinme sesinden gol olduğunu anlıyorsunuz.

Son düzenleme:
:) Görüntünün geç gelmesi sorun değil hocam. Bakalım 250tl ye verecekler mi merak ediyorum. Ben o fiyata tek takım için razıyım. Telefonla ulaşıp şansımı deneyeceğim. Normal şartlarda en uygun fiyat 439tl görünüyor. (Yıldız Dolu Paketi)

:) Görüntünün geç gelmesi sorun değil hocam. Bakalım 250tl ye verecekler mi merak ediyorum. Ben o fiyata tek takım için razıyım. Telefonla ulaşıp şansımı deneyeceğim. Normal şartlarda en uygun fiyat 439tl görünüyor. (Yıldız Dolu Paketi)
Kutulu yani beinConnect dahil 360TL civarınaydı kamu personellerine. Kampanyayı bulursam buraya eklerim. Bir hafta olmadı tanıdığın üye olması.

Paket ne bilmiyorum ama tüm süper lig, ingiltere ligi, Fransa ligi, tenis maçları ve film be dizileri falan izliyorum. Haziranda 179 dan verdiler. Alacağınız ilk teklif istediğinizden yüksek olursa reddedin. Bir sonrakinde daha da düşüyorlar

ilksms
Geri