Bedava Kişisel Site Projesi XOOPS!

Kodla Büyü

omerbilgin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar www.bedavaokulsitesi.com dan sonra şimdide herkesin ihtiyacı olabilecek www.bedavakisiselsite.com ile karşınızda olmaya hazırlanıyoruz. NAsipse bugün bitirmeyi umuyorum. Ancak bana fikir vermenizi bekliyorum.

Sizce kişisel bir sitede standart olarak neler bulunmalı? Varsa örnek siteler link paylaşınız. Hızlı bir internet varken elimin altında bikaç saatte bitirip yayınlamak istiyorum.

Teşekkürler.

"Xoopsun avantajlarını sizlere göstermeye devam edeceğiz... Dünyada birçok ülke xoops kullanırken bizim ülkemiz hala farkında bile değil" :)

Seçme Modüllerden Derlediğim Ön Tasarım:
Şuan Yüklediğim modüleler:
1- İletişim modülü
2- Takvim - Etkinlik Modülü
3- Form Modülü (Çeşitli formlar hazırlamaya yarıyor İş başvuru formu felan)
4- Site Sayacı
5- REsim Slayt Modülü
6- Sayfalar Modülü (istediğiniz kadar sayfa oluşturabiliyorsunuz ÖZgeçmişim, ben kimim? , O kim , Bu kim ...)
7- Sekmeler modülü (çeşitli bölümleri biyerse sekmeler halinde göstermeye yarar)
8- Forum Modülü (Sitenize forum)
9- Rastgele yazı modülü (önceden belirlediğiniz metinleri gösterir)
10- Partnerler modülü (Sitenize destek verenlerin kartvizitlerini göstermeye yarar farklı amaçlarlada kullanılır)
11- Makale modülü
12- Video modülü
13- Foto Albüm modulu
14- Dosyalar modülü
15- Ziyaretçi defteri
16- Anket modülü

Bu modülelrden istenmeyenler devre dışı bırakılabilir. Ben ençok tercih edilen modülelrden derleme yaptım. Şuan yükledim ancak tasarım kısmı kaldı. Menülerde neler olmalı onları düşünüyorum tarz olarak nasıl bişey çıkarabilirz bakalım..

Hocam benim hazırlamış olduğum video paketi var aşağıdaki linkteki ilk 5 videoyu izlemenizi tavsiye ederim sonrakiler isteğinize kalmış
http://www.xoops-tr.com/modules/newbbex ... 0&forum=37

ses kalitesi düşük ama hoparlorle felan dinelenbilir sanıyorum. Umarım işinize yarar. Herhangi bir sorunda destek sitesinden veya buradan bana ulaşabilirisniz. bilgisayarbilisim xoops bölümünü güncel olarak takip ediyorum.:) Diğer bölümler ara sıra..

xoops-f242/

BBNET
Geri