bursanın listesi hocam bursa da mısın?baharr' Alıntı:ben giriyorum sadece 4 il gözükyor. balıkesir, bilecik, tunceli, kırşehir .. özür durumundan bende atanamamıştım.
rifatt' Alıntı:arkadaslar lutfen yardim edin. ozur durumundan atanamadim. simdi becayis sayfasina girince basvuru hakkiniz bulunmamaktadir yaziyor. benim gibi ozur durumundan atanamayanlarin sayfasinda ne yaziyor. ayni hatayi goren var mi.
baharr' Alıntı:evet bursadayım , yine bursa istiyorum ama yıldırımdan bir türlü nilüfere gidemiyorum. tek.tas için başvurdum hala haber yok. zaten tek.tas ta bile nilüfer yok![]()
rifatt' Alıntı:callione' Alıntı:rifatt' Alıntı:arkadaslar lutfen yardim edin. ozur durumundan atanamadim. simdi becayis sayfasina girince basvuru hakkiniz bulunmamaktadir yaziyor. benim gibi ozur durumundan atanamayanlarin sayfasinda ne yaziyor. ayni hatayi goren var mi.
hocam bende aynı sizin durumdayım.neden acaba.
özürümüzün bulunduğu ilde özrü olan yok ondan olabilir mi
hocam peki ne olacak. biz gidemeyecekmiyiz. peki biri isterse ne olacak
rifatt' Alıntı:arkadaslar lutfen yardim edin. ozur durumundan atanamadim. simdi becayis sayfasina girince basvuru hakkiniz bulunmamaktadir yaziyor. benim gibi ozur durumundan atanamayanlarin sayfasinda ne yaziyor. ayni hatayi goren var mi.
callione' Alıntı:rifatt' Alıntı:arkadaslar lutfen yardim edin. ozur durumundan atanamadim. simdi becayis sayfasina girince basvuru hakkiniz bulunmamaktadir yaziyor. benim gibi ozur durumundan atanamayanlarin sayfasinda ne yaziyor. ayni hatayi goren var mi.
hocam bende aynı sizin durumdayım.neden acaba.
özürümüzün bulunduğu ilde özrü olan yok ondan olabilir mi