Becayiş konusunu açmış olayım...

Kodla Büyü
Van Çatak Kayaboğaz ortaokulu verilir. Türkiye haritasını ortadan 2 ye katladığında (enine) Van'a karşılık gelen her yer alınır.
Okulun artıları: Pek artısı yok Van merkeze yakın 30 puan veriyor 3 sene zorunlu hizmeti var.
Okulun eksileri : Nasıl geldiysem 4 senedir gidemedim. Gelen kalıyor haberiniz olsun :D

Karaman / Ermenek ten hocalarım Ankara yada Konya'nın herhangi bir yeri olabilir. bakarsınız olur.

Sevgili hocalarım peki becayiş yapmak için aday öğretmenliğin kalkıp asaletimizi almamız gerekir mi ? 2013 eylül atamasıyım

Adana Seyhan verilir. Varsa Antalya yada Alanya Alınır.

Herşey gönlünüzce olsun..

sayın hocalarım becayiş yapabilme için gerekli şartlar yayınlandı mı ?
zorunlu hizmetim duruyor daha da :)

bursa inegöl den - ankara yada antalya zorunlu hizmet bölgeleri hariç her yer olabilir:)
bir umut herkesteki :mrgreen:

ferdison' Alıntı:
Van Çatak Kayaboğaz ortaokulu verilir. Türkiye haritasını ortadan 2 ye katladığında (enine) Van'a karşılık gelen her yer alınır.
Okulun artıları: Pek artısı yok Van merkeze yakın 30 puan veriyor 3 sene zorunlu hizmeti var.
Okulun eksileri : Nasıl geldiysem 4 senedir gidemedim. Gelen kalıyor haberiniz olsun :D
hocam en azından kaldığına değiyor, orada 4-5 sene kalsan 150'ye yakın puanla türkiyenin her yerine gidersin. ben güneydoğunun bir ilçesindeyim. 10 puan alıyorum. ahhh be, bizde şans yok ki

ilksms
Geri