Bebek için Kanguru Tavsiyesi

Kodla Büyü

fat_ser

Aktif Üye
Arkadaşlar öncelikle kulübümüz hayırlı olsun....
Eminim ki sitede en çok paylaşımın olacağı kulüp olacaktır, malum kadınlar... :wink: :D
soruma gelince; Bebek için Kanguru konusunda fikirlerinize, tavsiyelerinize ihtiyacım var,
Kullanışlı oluyor mu, bebek rahat ediyor mu vb. konular, bir de tabiki marka???

bebeginiz kucukse dikkatli olun hocam, bebek olumleri olabiliyormus.
Kucuk bebeklerde boynu geriye dogru kivrilip nefessiz kalabiliyorlarmis, bir kac saniyede olebilirmis Allah korusun.
Sanirim 4 aydan kucuk cocuklarda uygun degil.
Internette haber sitelerinin, en cok bilimsel haberlerini okurum da.

e 4 aydan sonrada 2 3 ay kullanılır en iisi almamak bence su sallaNan anA kUCAĞINDAN ALINuzun SÜRE kullnıleıyorz

ben bunun gibileri düşünüyorum hocam.
http://www.babyslingo.com/
DROP-225x300.png
HUG-226x300.png

2. resimdeki gibi olanlarda az sayida da olsa kucuk bebek olumleri olmus. Kullanisli aslinda, ilk 4 aydan sonra kullanabilirsiniz belki.

hocam bana sorarssanız puset alınan elde taşınanlardan yazık değilmi bebeğe öyle ezilip büzülüyo siz onun yerinde olmak istermiydiniz:) ya da portbebe alın o bile daha rahattır ondan

benim oğlum da çok kucakçı kucaga aldın mı susuyor artık kas yaptım acilen benim de bir kanguruya ihtiyacım var.

ben bebeğim için kanguruyu kardeşimden hediye olarak istemiştim :) ama inanın hiç kullanamadım çünkü hiç kullanışlı ve rahat değil. bi kere çocuk içinde rahat etmiyor. zaten benim kızım çok hareketli öyle bana dönük olarak uzun süre duramıyordu. ama şu babyslingler sanki daha rahat gibi duruyodu. eğer imkanınız varsa bebeğinizle birlikte bir bebek mağazasına gidin ve bir babyslingi deneyin. hem siz rahat olursanız hem de bebeğiniz rahat ediyorsa alırsınız.

hocam uzun süre kullanmamak gerekliymiş bebeğin kemik gelişimine etkisi oluyormuş.

öneride bulunan/yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler...,
sakıncaları nedeniyle kanguru almakan vazgeçtim yaaa....

BBNET
Geri