Bebek arabası tavsiyeniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ersen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ersen

Aktif Üye
Arkadaşlar ilk çocuğumuz için bebek arabası bakacaz. Alıpta çok memnun kaldığınız veya kesinlikle uzak dur dediğiniz marka var mı?

hocam en son olarak ne alacaksan mutlaka internete de bakın son olarak aynı ürün için yani çok daha ucuz olabilir..
sunny baby aldık biz daha kullanmadık ama özellikleri falan iyi..

baby2go, çok memnun kaldık, kızım 3 yaşına geldi hala kullanıyoruz, kolay katlanıyor, az yer kaplıyor, hafif, kılıfı çıkarılıp yıkanabiliyor, çok kullandık ve hala sapasağlam, sürüşü de oldukça rahat. Fiyat olarak da diğer markalardan daha ucuz idi alırken.

Wollex newyork serisi bebek arabaları çok güzeldir.Yalnız hafif olmasına rağmen biraz fazla yer kaplar.

http://www.tagabikes.com/ buda var $1495
agalot_red.jpg

biraz sıkıntılı bir konu. seçmek epey zor.

hafif, küçük olsun derseniz baston tiplere bakın.
ama sağlam olsun bir iki bebe çıkrasın derseniz biraz büyük tekerli büyük tiplere bakın. aracınızın bagajı önemli.

bizim bagaj büyük kraft topaz aldık kocaman ama sağlam, baya sağlammm. 350 liraydı yazın.

Chicco sanırım yazılışı. Oldukça sağlam ve kullanışlı çıktı 2010 da 250 Liraya almıştık.
Alırken tutacak kısımlarının hareketli olmasına dikkat edin aşırı rüzgarda falan yön değiştirebilirsiniz.

hcm büyük tekerlikli, 4 tekerlek üstünde duran, 3 tekerlekli demiyorum bakın 4 tekerlek üstünde duran, çift yönlü kullanılabilen gibi kriterler önemli hcm.

http://www.tokerbebe.com/?urun-1139-Kra ... istem.html

bizim oğlan için bundan almıştık, hem ana kucağı - oto koltuğu hemde baston yada düz tip kullanılan bebek arabası 2 li ürün
450 tl almıştım şimdi 429 düşmüş. Araç içinde oto koltuğu, evde ana kucağı olabiliyor. Ayrıca en büyük özelliği diğer oto koltukları gibi bebek arabasının içine koymuyorsunuz kenarlarda tırnakları ve yuvaları var, birleştiğinde arabanın orjinal parçası gibi oluyor, kip duruyor sallanma oynama düşme yapmıyor.

Arabanın tutma sapı değişebilen pozisyonlara sahip isterseniz orjinal bar tipi, isterseniz baston tipi olabiliyor. Ön tekerlekler hem oynar hem de sabit konuma ayarlanabiliyor, hareket imkanı yüksek.

Biz memnunuz tavsiye ederim.

Paraya kıyacaksanız quinny zapp araba, bebek yeni doğdu ise maxi cosi ana kucağı ( bebek arabasına monte edilir) otomobil için maxi cosiyi güvenle bağlanacağınız family Fix için baza.

hocam ilk arabamı ucuz olsun falan dedim uyduruk bişi aldım pişmanım.

baston al derim. ben 2. arabamı chicco liteway aldım. uykuluk dahil 300 liraya aldım. ön korkuluğu yok. onun harici ideal. tavsiyemdir.

başka tavsiyesi olan var mı arkadaşlar bize de lazım , tecrübeli arkadaşlardan tavsiyeler bekliyoruz.

hocam size önerim, denemeden bakmadan netten almayın. hauck almayı planladık. neredeyse alıyorduk. sonra baktık gördük ki kaliteli değil. sonra isanbulda saraçhanede bebek ürünleri satan mağazalar var. orada denedik, inceledik. graco fusio aldık. nette ortalama fiyatı 1000-1200 arasındaydı. biz nakit 750 verdik. ana kucağı benim için önemliydi. arabaya bağlama, oradan bebek arabasına takma. araştırın, gidin görün sonra alın.

Netten aldım pişman oldum. Graco istedik 400 lira. Ürün güzel ama nasıl geldi; kutu parça pinçik, içinden garanti belgesi ve kurulum klavuzu çıkmadı, en kötüsü arka tekerleri bağlayacak aparatlar çıkmadı. Çift yönlü diye aldık bir tarafa tam yatarken diğer tarafta dik olarak kullanmak zorunda olduğumuzu anladık.13 kg çıkması da ayrı bir sürpriz oldu. Neyseki hemen geri yolladık para iadesi gerçekleşti. O yüzden konuyu açtım görerek ve kullanan arkadaşlara danışayım dedim.
Önerilerinizi inceliyorum bugün yarın karar vereceğiz gibi. Bilgi veren herkese teşekkürler.

biz babay2go aldık ben hiç memnun kalmadım. tekerlekler çok küçük yollar taş çukur olunca çok takılıyor. Bir kere 2 aylıkken oğlanı düşürdük bile. sürüşü rahat değil. çok hafif ve arabada yer kaplamıyor ama sürüş rahatlığı daha önemli. ben sağlam olmasına rağmen 2. bebeğe yeni almak istiyorum.
alırken bence üstü tamamen kapanmalı ki çocuk uyurken sesten ışıktan etkilenmesin. extra yağmurluk alınca kullanışsız oluyor. çift yön olmalı. tutma yerinde çanta askısı işe yarar benimkinde yoktu :(

BBNET
Geri