BEĞENMEDİĞİNİZ AKP HÜKÜMETİNİN KARNESİ BÖYLE OLUR...

Kodla Büyü
Durum
Konu kilitlenmiştir.
Şimdi karnede MEHMET AKİF ERSOY var diye çok mutsuz olmuşdursunuz.... Ama üzülmeyin...O milli şairimiz....

ya hocam işi abarttın iyice tmm herkesin bir siyasi görüşü varda bu kadar da bağımlı olmayın yaa herkes için diyorum bunu vallaa :)

tebrik...ediyorum...seni...furkan...efe...hocam...
ben...şimdiye...kadar...hiç...böyle...bir...karne...hazırlamamıştım....

Bir forumu trollayan kisi kendi zevki ve dikkat çekmek için bunu yapar. Genellikle bu kişilikler 15-30 yasında okula gitmeyen, hayatında bir amacı olmayan, yâda Internet`te kavga yaratmayı çok seven kişilerdir.

Trollayan kişiliklerle nasıl bas edebiliriz?

Bu kişilerle bas etmek için öncelikle sinirlerinizi kontrol etmelisiniz. Trollayan kişi amacına ulaşmak için sizin ofke duygularınızı kullanarak baska kişilere saldırmanızı veya ona dikkat vermenizi ister. Akilli Trolllar filozofik ve iyi düşünülmüş teorilerle saldırırlar, cok zeki olmayan Troll`larda yeni bir bilgisayar kullanıcısı gibi davranırlar.Yapmanız gereken tek sey troll`lara cevap vermemeniz ve kişinin konusunu admine iletmeniz gerekir ki,Admin veya moderatorler hemen silsin.

furkanefe' Alıntı:
Şimdi karnede MEHMET AKİF ERSOY var diye çok mutsuz olmuşdursunuz.... Ama üzülmeyin...O milli şairimiz....

o karnede fotoğrafı olan bi adam var ama o da rahatsızlık verebilir...

konuyu uzatmak istemem ama karnedeki milli duygularınız milli bayramların engellenmesinde neredeydi? bu halk o karnedeki bayrak ve resmi eline alıp yürürken karşısına türk polisini diken kim? farklı bi devletin yöneticileri mi??

furkanefe' Alıntı:
acer50' Alıntı:
furkanefe' Alıntı:

o karnede fotoğrafı olan bi adam var ama o da rahatsızlık verebilir...

O adama kurban oluruz biz.... Bunu unutma...

hah işte ben de onu diyecektim zaten, başbakanımız, cumhurbaşkanımız hepsi senin gibi düşüyor, inşallah en kısa zamanda hepiniz kavuşursunuz kurban oluyoz dediğiniz adam, hadi inşallah.

iyice cılkını çıkardınız valla yav silin artık şu konuları alanımızla ilgili soru soruyoz cevap veren yok bu tür konulara herkes yazıyor ben bile yazdım yanii :)

turapt' Alıntı:
konuyu uzatmak istemem ama karnedeki milli duygularınız milli bayramların engellenmesinde neredeydi? bu halk o karnedeki bayrak ve resmi eline alıp yürürken karşısına türk polisini diken kim? farklı bi devletin yöneticileri mi??

Hocam bayramı adam gibi adamlar kutlar.. Cumhurbaşkanı, Başbakan, genel kurmay başkanı ve Büyük Türk Milleti halkı kutlar... Sen bunların kutladığı bayramı ben saymam dersen... Türk Milletini arkadan vuranlarla işbirliği yaparsan.... Devlet bunu elbette engelleyecektir..... Sizler gurur duymalısınız... Bu ülkede AHMET TANER KIŞLALI, UĞUR MUMCU, HABLEMİTOĞLU, bu cinayetleri kimler işledi..... Kimler müsade etti.... I. Orduyu niye BDP li vekilin babasına teslim ettiler.. Bunlardan hesap niye sormuyorsunuz...Diyarbakırda 30 yıldır uyuşturucu tarlalarına niye müdahale edilmedi.... vs. vs... Bu doğruları Anadolu gördü... Siz görmek istemiyorsunuz... Bu ülkenin sahipi idolün olduğu parti değil sadece.. Halk Halk ... Cumhur.... Gençleri zehirleyen, çocukları üniversitelerde kandırıp polisleri katlettiren zihniyetleri kendinizden ayırdığınız zaman bu millet sizede yol verir......

furkanefe' Alıntı:
turapt' Alıntı:

Hocam bayramı adam gibi adamlar kutlar.. Cumhurbaşkanı, Başbakan, genel kurmay başkanı ve Büyük Türk Milleti halkı kutlar... Sen bunların kutladığı bayramı ben saymam dersen... Türk Milletini arkadan vuranlarla işbirliği yaparsan.... Devlet bunu elbette engelleyecektir..... Sizler gurur duymalısınız... Bu ülkede AHMET TANER KIŞLALI, UĞUR MUMCU, HABLEMİTOĞLU, bu cinayetleri kimler işledi..... Kimler müsade etti.... I. Orduyu niye BDP li vekilin babasına teslim ettiler.. Bunlardan hesap niye sormuyorsunuz...Diyarbakırda 30 yıldır uyuşturucu tarlalarına niye müdahale edilmedi.... vs. vs... Bu doğruları Anadolu gördü... Siz görmek istemiyorsunuz... Bu ülkenin sahipi idolün olduğu parti değil sadece.. Halk Halk ... Cumhur.... Gençleri zehirleyen, çocukları üniversitelerde kandırıp polisleri katlettiren zihniyetleri kendinizden ayırdığınız zaman bu millet sizede yol verir......
haklısın beni aydınlattın!! bi de şu övdüklerinin içinde şemdin sakık olaydı iyiydi, o da genel kurmay başkanı pardon ergenekon terör örgütünün başı ilker başbuğ u tutuklatmıştı..

furkanefe' Alıntı:
turapt' Alıntı:

ayrıca sözlerinin gittiği yerlere dikkat et bu ülkenin ulusalcılarıyla amerikancılarını ayırt edemeyecek derecede miyopsun, bi gözcüye görün. kimsenin adamlığının terazisi senin ve senin gibilerin tekelinde değil..

beğenmediğiniz akp'nin karnesi böyle olur demişsin ama biz zaten o karneyi değil (eski karneye sadece istiklal marşı eklenmiş) diğer karneyi eleştiriyoruz.

bt dersini zorunluluktan çıkartıp seçmeli yapmak 1
bt dersini 2 saatten 1 saate indirmek 1
bt normlarını sıfıra indirmek 1
özür grubu atamaları 1
ek ödeme adaletsizliği 1
4+4+4 sistemiyle binlerce öğretmeni norm fazlası yapmak 1
norm fazlası sorununu branş değiştirmekle gidermek 1

planlananlar

öss sınavını 4. sınıftan 12. sınıf arasında her sene yapma 1
liseleri tek statüye getirme 1

valla karnenin dışı güzel de içi şu şekilde:
öğrencilerin öğretmene saygısı: 0
öğretmen değeri: 0
öğretmen eşleri birbirinden ayırma:100
öğretmene her türlü hakaret,saygısızlık:100
alo 147 hizmeti:100
öğretmen maaşlarının yetersiz olmasına rağmen haketmeden alınıyormuş izleniminin verilmesi:100
öğretmenin halk nazarında itibarsızlaştırılması:100
.
.
.
vs.....

aaaahhhhh ah....

adam istiklal marşıyla övünüyor. bu hükümet milli eğitim kitaplarından bayrak şiirni çıkardı. bu hükümetin karnesinin ön yüzü böylede arka yüzünü bir bilsen hepsi sıfır. milli eğitim bakanı biz milli olan herşeyi kadıracağız diyor furkan efede milli değerlerle avunuyor.

Adamları niye bu kadar seviyorsun hocam bize de anlatsana, biz de sevelim. Genelde ülkeye, özelde sana ne faydaları oldu çok merak ediyorum, millete makarna verirlerken sana tablet pc falan mı verdiler?

furkanefe' Alıntı:
turapt' Alıntı:

Diğerlerini zaten inkar etsenizde sizde dediğinizin yanlışlığını biliyorsunuzdur. Hablemitoğlu cinayeti-Alman vakıfları-cemaatler ilişkisini incele bir... Bak bakalım ne çıkacak?

Bu ülkede AHMET TANER KIŞLALI, UĞUR MUMCU, HABLEMİTOĞLU ABD maşası olmayalım diyorlardı haberiniz var mı? İsrail çıkarı için Malatayaya kurulan ve kontrolü dışarda olan füzelerden haberdar mısın? Bu isimlerin kaçı ABD-AB ile ahbap çavuşculuk oynuyordu?

Doğudaki petrol bölgeleri mayınlı arazi adı altında kimlere peşkeş çekildi? Kim zamanında çekildi haberdar mısınız? 30 yıllık uyuşturucunun hesabını ağa babanız-müttefiğiniz-eş başkanlık yaptığınız ABD'den sormanız daha doğru olmaz mı?

19 mayısta sokaklara çıkın diyenler başka bir ayın 30larında resmi bayram varken diğerine gerek yok demediler mi? Onda da mı uyuyordunuz siz?

Bu ülkede ordu şimdilerin AKP'si gibi kullanıldı zamanında, ne zamanki ordu olayı farkedip ABD-NATO çarkından çıktı içeri tıkılıp başka bir oyuncuya rol verildi ABD-NATO-İsrail işlerini yapsın diye...

O çok övündüğünüz kişlerin boynundaki YAHUDİ CESARET ÖDÜLÜNDEN, onun üzerindeki davut yıldızının kimlere verildiğinden haberdar mısınız acaba?

Komiksiniz hepsi o...

gelecek 3d gençler takılmayın araba lastiğine maaşa gidelim kanada finlandiya washingtona ah şu ab bir çıksa

Konunun sadece başlığını görerek kimin açtığını anlamak mümkün...

Durum
Konu kilitlenmiştir.
BBNET
Geri