saidtr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 659 30 Ekim 2011 #1 hasari hocam size özel soru attım. cevabını bekliyorum. haberbaslik.swf de özet bilgi karakter sayısını nasıl artırabilirim. tşkr..
hasari hocam size özel soru attım. cevabını bekliyorum. haberbaslik.swf de özet bilgi karakter sayısını nasıl artırabilirim. tşkr..
saidtr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 659 30 Ekim 2011 #2 hocam özetler kutusunu açtım, olmadı...sanırım başka özellik var...punto filan mı küçülecek. ama o zaman iyi olmaz...
hocam özetler kutusunu açtım, olmadı...sanırım başka özellik var...punto filan mı küçülecek. ama o zaman iyi olmaz...
saidtr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 659 30 Ekim 2011 #3 punto da olmadı cs4 nereden bulcaz hocam şimdi.... :!:
omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 7,031 30 Ekim 2011 #4 hasari hocaya soracaksan özel mesaj özelliğini kullansan hocam daha çabuk farkederdi
saidtr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 659 30 Ekim 2011 #5 ya oradan yazışıyorum zaten cevap yazmayınca buraya döndüm
saidtr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 659 30 Ekim 2011 #6 1.8 deki haberbaslik.swf aldım iş tamam tşkrr
tamer Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,218 30 Ekim 2011 #7 omd' Alıntı: hasari hocaya soracaksan özel mesaj özelliğini kullansan hocam daha çabuk farkederdi Genişletmek için tıkla ... :lol:
omd' Alıntı: hasari hocaya soracaksan özel mesaj özelliğini kullansan hocam daha çabuk farkederdi Genişletmek için tıkla ... :lol: