BBnet teki değişiklikler - yorumlar

Kodla Büyü

seferzafer

Seçkin Üye
Seçkin Üye
bugün dikkati çekenler.

reklam alınmış.
mesaj başlıkları küçülmüş zor okuyorum, eskiden bold du sanırım.
bi de az önce okudum profile düşmalar diye bir bölüm eklenmiş.

başka var mı? nedir düşünceleriniz.

ben mesaj başlıklarını okuyamamakdan dolyı sevmedim.

En Son Mesajlar kısmındaki yazıların boyutu çok küçük,
Eskisi daha iyiydi.

seferzafer' Alıntı:
http://www.bilgisayarbilisim.net/her-telden-f29/profilde-dusmanlara-ekle-bolumu-t104659.html burası da düşmanlar konusuyla ilgili yorumlar.

Düşmanlar daha öncede vardı diye hatırlıyorum ben. Yeni olan bir durum değildi.

Reklam alınması gayet iyi olmuş. anlık 1000-2000 ziyaretçi bulunan sitemize faydası olur diye tahmin ediyorum. Bu tarz üye sayısı olan internet siteleri oldukça maliyetlidir. Bir kaç kişinin sırtına maddi yük bindirmek yerine reklam alınması anlaşılabilir bir durum. Her giriş yapan üye bir kez reklama tıklasa bile yeterli olur. siteye destek verilmeli

Yazı karakterleri konusunda da arkadaşlara katılıyorum biraz küçük kalmış gibi.

Arkadaşlar reklam haricinde herhangi bir değişiklik yok, font olayını da bir boş kalayım hemen bakacağım, artık ben olursam ben olmazsam ghost hocamız...

yoğun çok yoğun valla...

reklam olayı malumumuz zaten destekliyoruz seviyeli reklamlar olduğu sürece. sitenin yükünü de 5-6 yıldır birkaç arkadaşın çektiğini en iyi bilenlerdenim.

ama Orhan Hoca'nın şu son haberlerin puntosuna el atması iyi olacak.

seferzafer' Alıntı:
reklam olayı malumumuz zaten destekliyoruz seviyeli reklamlar olduğu sürece. sitenin yükünü de 5-6 yıldır birkaç arkadaşın çektiğini en iyi bilenlerdenim.

ama Orhan Hoca'nın şu son haberlerin puntosuna el atması iyi olacak.
:+1:

anasayfada açık mavi zemin üzerine, açık mavi küçük yazılar olmamış... buna bir çare lütfen. the_korsan hocam "reklam haricinde bir değişiklik yok" demiş ama bana site evrim geçirmiş gibi geldi sanki, alışmışız ondan mıdır nedir anlamadım? :)

BBNet MacOS lardan biraz örnek alsa da şu ekrandaki yazı ve biçimde estetik kaygı taşısa diyorum.

BBNET
Geri