Çolat_Palemdar
Aktif Üye
- Mesajlar
- 229
aynı problemi yaşayan var mı?
üzüArkadaşlar Bbnet Milli Eğitim Bakanlığının resmi internet sitesi değil.
Elimizden geldiğince esnek davranmaya gayret gösteriyoruz. Mecbur kalmadıkça forumda gözükmüyoruz bile.
Bbnet in esnek olmayacağı alanlar ise belli: genel ahlak kuralları, devlete, millete, inanca olan sataşmalar, dolandırıcılık amaçlı paylaşımlar ve spam mesajlara tahammülümüz olamaz.
Bununla birlikte ister katılırız, ister katılmayız, doğru ya da yanlış bulabiliriz ama MEB 'in uyguladığı güvenlik politikalarına yokuş yapmakla elimize bişey geçmez.
Yanlışı düzeltmek bir başka yanlışa imza atmakla olmaz.
Kamu kurumlarındaki bilgisayarlara vpn kurulduğu sürece MEB in de tavrını sertleştireceği ve daha sert güvenlik politikları uygulayacağı aşikar.
Bize gelince;
Kamu yararına ayda bi ton sunucu kirası ödeyerek bbnet ailesinin birlikteliğinden gurur duyuyoruz hepsi bu.
Şimdi bbnetin MEB de yasaklanmasından biz mi zarar gördük, 120 bin üyemiz mi? binlerce öğrencimiz mi?
Herkes bi zahmet oturup düşünsün.
Keşke toplam faydaya bakabilsek...
Bir hatırlatma da bbnet sitemize üye bakanlık yetkilisi arkadaşlarımıza:
Şu an için neden engellendiğimizi bilmiyoruz, söylerseniz seviniriz. bizim göremediğimiz kuralsız bir durum var ise bu sizden çok bizi rahatsız eder.
Ama şu anda asıl cezalandırılan kısım binlerce hocamız.
İyi forumlar dilerim.
Arkadaşlar bakanlığa gerekli başvuruyu yaptık. Umarız en kısa zamanda düzelir.
Bakanlığa mail yoluyla talebimizi ilettik. umarız ki yarın bbnete mebden giriş yaptığınızda dönüşünü görmüş oluruz@bilgisayar51