ctrl+z Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 694 28 Ağustos 2017 #1 bugün pc den bbnete girmeye çalıştığımda böyle bir hata aldım nedeni ne olabilir? (saldırganlar filan bilgilerinizi ele geçirmeye çalışabilir diyor) Ekli dosyalar hata.png 51.5 KB · Görüntüleme: 23
bugün pc den bbnete girmeye çalıştığımda böyle bir hata aldım nedeni ne olabilir? (saldırganlar filan bilgilerinizi ele geçirmeye çalışabilir diyor)
metafor Site Admin Yönetici Mesajlar 1,349 28 Ağustos 2017 #2 @ghost An itibarı ile SSL sertifikamızı da yükledik hocam biraz önce gördüğün ekran geçiş sırasında yaşandı..
@ghost An itibarı ile SSL sertifikamızı da yükledik hocam biraz önce gördüğün ekran geçiş sırasında yaşandı..
ghost Site Admin Yönetici Mesajlar 736 28 Ağustos 2017 #3 arkadaşlar kusura bakmayın geceden beridir biraz uğraştırdık ama inşallah değecek, az kaldı son tamamlıyorum
arkadaşlar kusura bakmayın geceden beridir biraz uğraştırdık ama inşallah değecek, az kaldı son tamamlıyorum
ctrl+z Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 694 28 Ağustos 2017 #4 tamam şimdi açılıyor sertifikadan kaynaklıydı sanırım
ertsen Aktif Üye Mesajlar 118 28 Ağustos 2017 #5 Tapatalktan giriş yapamıyorum. Veritabanı hatası veriyor. Düzelecek mi?
freedom81 Üye Mesajlar 17 28 Ağustos 2017 #7 Firfox mozilla guvenlik hatasi veriyor. Chrome ve ie kullanalim bir muddet ..sanirim