BBNET Forumunda reklam ve tanıtım faaliyetleri

Kodla Büyü
Durum
Konu kilitlenmiştir.

metafor

Site Admin
Yönetici
Kıymetli üyelerimiz,

BBNET forum sitemize üyelerimiz tarafından eklenen her türlü reklam ve tanıtım faaliyetleri için ücret alınmaktadır.

Bunun iki ana nedeni bulunmaktadır.

1. Forum sitemize sadece reklam ve tanıtım amacıyla, yani doğrudan veya dolaylı ticari amaçla üye olanlar var. Yeni üyelerden bir kısmı, daha birinci ürettiği mesajda kendi ürünlerinin tanıtımını yapıyor. Forum sitemizin yapısını korumak amacıyla bu tür tanıtım ve reklam faaliyetlerine izin vermiyoruz.
İllaki reklam ve tanıtım faaliyetinde bulunmak isteyen üye, elbetteki forumda görülen diğer ücretli reklam verenler gibi REKLAM VE TANITIM HİZMET ÜCRETİ ödemek zorunda.

2. Forumda görmüş olduğunuz ve forum yönetimince silinmeyen reklam ve tanıtım faaliyetlerinde ise iki farklı senaryo var.

- Forumda gördüğünüz ve hem banner hem de konu açarak forumda kendi hizmetlerini tanıtan şirketlerimiz aylık ve düzenli olarak fatura karşılığı hizmet bedeli ödemekteler.
Şirketlerden elde edilen gelir içinden kdv ve gelir vergisi ödendikten sonra kalan ana para 1000 mbps çıkışlı yüksek maaliyetli sunucu ödemeleri ve profosyonel e posta servisi için kullanılmaktadır. düşünün lütfen, yazdığınız her bir mesaja cevap geldiğinde tarafınıza bilgi iletmek için bile harcama yapyoruz.

- Forumda yıllardır bulunan bazı üyelerimizin dış bağlantı içermeyen, ticari olmadığı görülen uygulamalarına izin veriyoruz.

BUNLARIN DIŞINDA üye para kazanıyorum, kazanmıyorum, ticari değil vs. ne söylerse söylesin, sonuçta dış bağlantı içeren, reklam tanıtım içeren konuları siliyoruz.

BBNET FORUM SİTEMİZDE ÜCRETLİ VEYA ÜCRETSİZ SUNULDUĞU İFADE EDİLEN, DIŞ LİNK VEYA BACKLINK İÇEREN HER TÜRLÜ KONU İÇİN, İÇERİK SAHİBİ BBNET YÖNETİMİNE ULAŞABİLİR VE REKLAM HİZMET BEDELİ ÖDEMEK KAYDI İLE İÇERİK ÜRETEBİLİR.

FORUMDA GÖRMÜŞ OLDUĞUNUZ REKLAM VE TANITIM İÇEREN ÇOK SAYIDA KONU İÇİN REKLAM HİZMET BEDELİ ALINMAKTADIR.

AYRICA ZANNEDİLDİĞİ GİBİ KİMSEYİ ÜZECEK VE BİZİ ZENGİN EDECEK BEDELLER İSTENMİYOR...

Reklam ve Tanıtım yapmak isteyen öğretmenlerimiz için 3 ay süreli konu açma ve tanıtım yapmak için istenen rakam 5000 TL + kdv dir. 2026 yılı sonuna kadar belirlenen ücret bu şekildedir.

daha fazla bilgi için iletisim@bilgisayarbilisim.net / bilgisayarbilisim@gmail.com

Durum
Konu kilitlenmiştir.
ilksms
Geri