ymanav' Alıntı:Şimdilik download linkinin içindeki www. kaldırılınca dosya iniyor.
Böyle bir engel akıl alacak şey değil. Gözlerime inanamadım sabah sabah
ozlem22' Alıntı:ymanav' Alıntı:Şimdilik download linkinin içindeki www. kaldırılınca dosya iniyor.
Böyle bir engel akıl alacak şey değil. Gözlerime inanamadım sabah sabah
bizde çareler tükenmez diyorsunuz yani..bunu yazdınız ya buraya, bunu da engellemenin yolunu bulurlar kesin ))
hocam ben sizn avatarı görüyorum ..mersin idman yurdudndd' Alıntı:benim avatarımda görünmüyor amaç ne acaba bi amaç varmı yoksa sırf ip.lik olsun diyemi
yok hocam ben sizin avatarı göremiyorum sadece içinde meb yazan avatarlar görünüyor galatasary avatarıda (suny) görünüyormutlucan' Alıntı:hocam ben sizn avatarı görüyorum ..mersin idman yurdudndd' Alıntı:benim avatarımda görünmüyor amaç ne acaba bi amaç varmı yoksa sırf ip.lik olsun diyemi
ama kendi avatarımı göremiyorum..
acaba herkese kendi avatarı mı yasaklı
ozcanikli' Alıntı:bildiğim kadarıyla asleon'un bimer e yaptığı şikayet üzerine bunlar başımıza geldi
Aferin ona.ozcanikli' Alıntı:asleon adlı kişi ile yönetim sorun yaşamıştı. bu yüzden bimere şikayette bulunduğunu duydum
şikayeti kendince olumlu sonuçlanmış ama bizleri madur etti.
duyduğum kadarıyla ak parti yönetiminde ve milli eğitim bakanlığında eli kolu uzun güclüymüş
gelecek' Alıntı:Aslan Demir (asleon) bunu yapmışsa ayıp etmiş. :-1: