Bazen....................dir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yaka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yaka

Seçkin Üye
Seçkin Üye
noktalı yerlere neler gelecek bakalım...:)
Bazen hiçbirşey düşünmemek iyiDir.

bazen bekleyip görmek gerekir...
bazen de görmeden harekete geçmek...

hayat bazenlerle dolu.. ama herşey kaderde yazıldığı gibi.. biz insanoğlu, sonradan sadece yorum yapıyoruz...

bogrt' Alıntı:
bazen bekleyip görmek gerekir...
bazen de görmeden harekete geçmek...

hayat bazenlerle dolu.. ama herşey kaderde yazıldığı gibi.. biz insanoğlu, sonradan sadece yorum yapıyoruz...
evet hocam yorumlarla dolduruyoruz hayatı...
bazen susmak ve izlemektir hayat...

sevdiceğim' Alıntı:
anne babalar için bazen bebeğinizin size gülümsemesi dünyalara bedeldir....
bence bu bazen değil her zaman....
bazen tembellik yapmak, bilmiyormuş gibi yapmak herşeyi yapmaktan ve bilmekten iyidir...

Bazen beklentilerini değiştirip yeni beklentiler içine girmek iyidir. Yada iyimidir?

Bazen bencillik yapmak, kendine zaman ayırmak gerekir. Her zaman fedakar olmak, kendini başkalarına feda etmek yıpratır insanı.

Bazen Allah'ın güzel kulları için hayırlı bir şeyler yapmak, O'na fiziksel ibadet etmekten iyidir..

biltek99' Alıntı:
hayat tesbih gibidir bazen çekersin bazen sallarsın
:+1: güzel söz..

hayat bazen hata yapıp sonradan bu hatayı farkedip "şimdiki kafam olsa bunu yapmazdım" demektir; ama şimdiki kafa da ancak o hatayı yaparak elde edilmektedir..

[bu arada bu başlık bana bişey çağrıştırıyordu da çıkaramamıştım. şimdi aklıma geldi: şıpsevdi sakızlarındaki "aşk bazen..." kesitlerine benzedi bu konu]

bazen vazgeçmek olmuyorsa olmuyor demek iyidir
herzaman yatarken sorunları elbiselerle beraber çıkarıp atmak iyidir :) becerebilene helal olsun..

bazen tüm korku ve endişekleri yok sayıp o hiç başlayamadığınız işlere başlamak, çıkamadığınız yollara düşmek gerek. hayatı bambaşka yapmak için.

BBNET
Geri