Bazı oyunlardaki bu SWF hatası ne?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aycaha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

aycaha

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar
benim bilgisayarda Adobe CS3 yuklu... Öğrencilerde Flash player10, flash 8, shocwave player yuklu....

hem bende hem de öğrenci bilgisayarlarında bazı oyun veya goruntuleri açarken aşağıdaki hata penceresi cıkıyor daha dogrusu uyarı...
ee ogrencilere ellibindefa anlatıyorum OK tıklayın diye ama anlamıyorlar. Açılmadı deyip diger oyunları açmaya kalkıyorlar bi bakıyorum 30-40 oyun birden açılmıs...

bu uyarının sebebi ve cozumunu soylerseniz bu uyarıyı veren oyunlardan gereken duzenlemeyi yapayım da artık boyle sorunlarla ugrasmayayım...

tesekkurler...

İnternete bağlanmaya çalıştığından bu uyarı veriyor. Bunun için fla dosyasından müdahale etmen gerekirki oda sende yoktur. :)

:)
bende hocam swf decomplier var... onla halletmek istesem ne yapmam gerekiyor bundan kurtulmak icin...
belli ir nokta veya işlem var mı?

Evet decomplier işe yarar gibi görünsede export ederken sorun yaşıyacaksınız. swfde direk şuraya müdahale edeceksin dersem yalnış olur ilgili link hangisi ise onun action kısmına bakın içerisindeki bağlantı linkini kaldırın tmmdır.
İnş olur... :)

aycaha' Alıntı:
:)
bende hocam swf decomplier var... onla halletmek istesem ne yapmam gerekiyor bundan kurtulmak icin...
belli ir nokta veya işlem var mı?
Bu compiler lerin hepsi de işe yaramıyor..Ya hata veriyor.Yada verdiği fla yı editlerken versiyon hatası yada karşına başka bişi çıkıyor.
DÜZGÜN DECOMPİLER İSMİ VEREN VARSA BİZAHMET......

@COBOL hocam bunların amacı swf içindeki resimlere ve kodlara ulaşmaktır %100 düzgün çalışanı bulamazsınız.
En garantili yol kendiniz kodlamanız. :)

BBNET
Geri