Bazı menülerin düzenleme seçenekleri yok

Kodla Büyü

saimserin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar resimde görüldüğü gibi bazı alt menülerin düzenleme seçenekleri aktif değil.Bu yüzden ne link ekleyebiliyorum ne de silebiliyorum.Bu problemin çözümü konusunda yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler...

Ekli dosyalar

• menu.png
    menu.png
    27.3 KB · Görüntüleme: 667
Hocam dokunamayız tamam ama linkte veremiyoruz.Dikkat ederseniz düzenleme işlemini de yapamıyoruz.Bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz.

ben dün eklediğim menüleri silemiyorum.
ziyaretçi defteri eklemiştim ama bugün vazgeçtim koymaktan şimdi silemiyorum.

Sanırım bahsettiğiniz "Kadromuz" ve "Okulumuz Hakkında" bölümleri.. Panelde bu bölümlere ait menü var oradan düzenleme yapabilirsiniz. Düzenleme yapmak için panelin sol tarafındaki İçerik yönetimi menüsünden bu alanlara ulaşabilirsiniz.

Yok eğer diğer menülerden bahsediyorsanız kalem simgesinden yapılabiliyor.

saimserin' Alıntı:
Hocam dokunamayız tamam ama linkte veremiyoruz.Dikkat ederseniz düzenleme işlemini de yapamıyoruz.Bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz.
hocam orada kadromuz üzerine fare ile gelip beklediğimizde "teskilat_semasi.html" adlı dosyaya bağlantı oluşturduğunu görebiliyoruz. bu html dosyasınıda içerik yönetiminden değiştirebilyoruz. ben ordan sadece idarecileri ekledim öğretmenler için seviye kısmını ne yapacağız bilmiyorum. ilerleyen zamanlarda öğretmen ekle kısmını koymaları lazım ki oradan ekleme yapabilelim şemaya..

macar20' Alıntı:
ben ordan sadece idarecileri ekledim öğretmenler için seviye kısmını ne yapacağız bilmiyorum. ilerleyen zamanlarda öğretmen ekle kısmını koymaları lazım ki oradan ekleme yapabilelim şemaya..

önerim şemayı oluştururken
Müdür için 1, müdür yardımcıları için 2, Öğretmenler için 3, hizmetliler için 4 seviyesini kullanmanız. bu şekilde yapınca düzenli bir şekilde oluşuyor. Yani idareci olarak ekleyin seviye ve açıklamalarını ona göre yaparsınız.

BBNET
Geri