Kendimce ilgilendiğim bazı modellerin 2. elde ki değer kayıplarını incelemeye çalıştım ve pdf. haline getirdim;çıkan sürpriz sonuç KIA CEED lr değerin en az kaybeden marka olmuş..Hatta WV den bile daha az değer kaybı var gibi..İlginç geldi.
evetwertyu6' Alıntı:Bugün bi forumda da gördüm aynı konuyu, siz misiniz hocam o konuyu açan da?
spider23' Alıntı:2. el satış fiyatlarını sahibinden.com sitesinden ve sahiplerinden satılık ilanlardan derledim; 0. km fiyatları ise auto show dergisinin 2010/46 sayılı market ilavesinden yazdım..bana oldukça sağlıklıgeldi ama tabi 2. el piyasasında fiyatlar oynak;çok dengeli de değil o yüzden ne en pahalı ne en ucuz ilanlara yer vermemeye çalıştım...
valla jazzlar iyidir;araç ararken benimde baktığım araçlardandı ama fiyatları pahalı geldi biraz..Bayram arifesi fiyatlar yüksekçe bence ekim -kasım aylarına doğru fiyatlar biraz daha yere basar;acele etmeyin derim;birde jazzların 2005 sonrası modellerini tercih edin onların konsolu 2002- 2005 arasından farklı ve daha güzeldir;donanım olarak da uygun fiyata bulabilirseniz elite versiyonalrını tercih edin;dijital klima bile var araçta ama fiyatları da biraz tuzlu tabifeto23' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-toyota-porgali-otomotivden-honda-jazz-1.4-ls-duz-133400835/detay
hocam sizce bu araç alınır mı? fiyatı daha düşük ne kadar olabilir