Bayan için otomatik vitesli araç tavsiyesi ...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan otherm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

otherm

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bir bayan için 20-25 bin tl arası alınabilecek en mantıklı ve kullanışlı otomatik vites araç hangisidir ? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ...

Vw Polo öneririm, hem konforlu hem de güzel araba, Ben şahsen 3 senedir kullanıyorum gayet memnunum, niyetin olursa yaza doğru görüşebiliriz. polo 1,4 basicline Kırmızı, otomatik, 59500 km de,2005 model hiç bir değişeni boyası yok.

1-2 milyar daha ekle 27 ye opel astra 1.3 dizel al. hem yakıtta süper hem araç güzel hem kullanımı güzel

hocam bence bunun bayanı bayı yok. otomatik seçeneğini anlarım ama bana göre araba boyutuyla alakası yok. ben de bayanım önceki arabam kia sorentoydu şimdi de renault fluence. ikisi de sorsanız bayan arabası değil derler ama bence süper arabalar.

missilver' Alıntı:
hocam bence bunun bayanı bayı yok. otomatik seçeneğini anlarım ama bana göre araba boyutuyla alakası yok. ben de bayanım önceki arabam kia sorentoydu şimdi de renault fluence. ikisi de sorsanız bayan arabası değil derler ama bence süper arabalar.

:alkis:

Bu arada bayan dediğin büyük arabaya binmeli ki trafik magandaları biraz ürksün en azından..

Arkadaşların dediklerinden deneme imkanı bulduğunuzu deneyin önce, sonra CVT bir Honda Jazz deneyin...

ben opel corsa kullanıyorum. park etmesi falan çok kolay.memnunum. 19.500 e almıştım otomatik vites, 2005 model 57.000 de.

Ben Ford Focus kullanıyorum yaklaşık 4 yıldır otomatik vites çok memnun kaldım.Herhangi bir sorunla da karşılaşmadım ama sen ufak araba tercih edeceksek eski arabam da Toyota Yaris'ti ondan da çok memnundum...

Arkadaşlar otomatik vitesli araçlarda yokuşlarda durduktan sonra kalkışta geri kaçırma probleim oluyormuş bazı araçlarda, sizin araçlarda böyle bir sorun var mı ? Malum alacağımız araç ankara da kullanılacak ve hemen hemen her yer yokuş ...

I fiyatlarda otomatik araç istiyorsan hocam Honda civic ies veya es modellerinden şaşma derim. otomatikler arasında en çok tutulan honda civic. 2004-2005 modellerini alabilirsin temiz bişey25 bin civarında

BBNET
Geri