ben kendi hazırladığımı yazıyorum:Summer_06' Alıntı:merhaba kızlar, epeydir yoğunluktan bakamamıştım buralara.
Ben bu akşam pide yapmayı düşünüyorum. Mayalı hamur hazır dolapta bekliyordu-daha önce pizzadan artan hamur. Yalnız pide içini ne çeşit malzemelerle hazırlayabilirim. Önerisi olan var mı? Genelde kıyma soğan domates maydonoz koyuyoruz. Ama değişik lezzetler var mı sizin bildiğiniz?
ayneeenn :++: iki hafta kaldıı 8 haziran'aa... sonra 1 temmuzu bekleriizzik_zak' Alıntı:yaşasın bugün cuma mesainin son günü çok mutlu oldum birden
inşallah dedidğiniz gibi 1 temmiz olur hocam, geçen gün resim sergisine gelen ilçe mem şube müdürlerinden biri 15 temmuz olablir dedi. bişeyler duymuştur onlar, inşallah öyle olmaz :cry:ogretmen_pc' Alıntı:ayneeenn :++: iki hafta kaldıı 8 haziran'aa... sonra 1 temmuzu bekleriizzik_zak' Alıntı:yaşasın bugün cuma mesainin son günü çok mutlu oldum birden
şeffaf' Alıntı:inşallah dedidğiniz gibi 1 temmiz olur hocam, geçen gün resim sergisine gelen ilçe mem şube müdürlerinden biri 15 temmuz olablir dedi. bişeyler duymuştur onlar, inşallah öyle olmaz :cry:ogretmen_pc' Alıntı:ayneeenn :++: iki hafta kaldıı 8 haziran'aa... sonra 1 temmuzu bekleriizzik_zak' Alıntı:yaşasın bugün cuma mesainin son günü çok mutlu oldum birden
edacomü' Alıntı:kızlar tatil için öğretmenevini tercih edenler var mı içinizde..nasıl acaba rahat oluyor mu?
amdturion' Alıntı:neyseki haftanın son günü ama canım çok sıkkın.
amdturion' Alıntı:çok şükür hiçbiri ile ilgili sıkıntım yok hepsi de gereğinden iyi ama öğretmenleri bu kadar acımasız eleştirmeleri iyice sinirlerimi bozuyor. zaten çok severek yapmıyorum bu işi iyice soğuttular...
ben branşımdan memnunum bilgisayar kısmını çok severek yapıyorum ama öğretmenlik kısmı bana göre değilmiş onu anladım. ama yapacak başka da meslek yok maalesef kendi adıma. aileden zengin değiliz ki ticarete atılalım.fat_ser' Alıntı:özellikle bayanlar açısından yanlış branş seçmişiz
hocam bende de tam tersi;öğretmenliği seviyorum branşımı asla...aslında herkesin bizden herşeyi bilmemizi, herşeyi yapmamızı beklemesine sinir oluyorum.amdturion' Alıntı:ben branşımdan memnunum bilgisayar kısmını çok severek yapıyorum ama öğretmenlik kısmı bana göre değilmiş onu anladım. ama yapacak başka da meslek yok maalesef kendi adıma. aileden zengin değiliz ki ticarete atılalım.fat_ser' Alıntı:özellikle bayanlar açısından yanlış branş seçmişiz
amdturion' Alıntı:çok şükür hiçbiri ile ilgili sıkıntım yok hepsi de gereğinden iyi ama öğretmenleri bu kadar acımasız eleştirmeleri iyice sinirlerimi bozuyor. zaten çok severek yapmıyorum bu işi iyice soğuttular...
okulum o konuda çok iyi kimsenin o tür eleştrilerine maruz kalmıyorum çok şükür o yüzden çok şanslıyım ama tepemizdekilerin bu şekilde düşünmeleri çok canımı sıkıyor. alternatifim olsa hiç düşünmeden bırakırım ama yok maalesef...zik_zak' Alıntı:amdturion' Alıntı:çok şükür hiçbiri ile ilgili sıkıntım yok hepsi de gereğinden iyi ama öğretmenleri bu kadar acımasız eleştirmeleri iyice sinirlerimi bozuyor. zaten çok severek yapmıyorum bu işi iyice soğuttular...
öğretmenlerin eleştirileri konusuna bende katılıyorum hocam, gerçi böyle gereksiz eleştiri yapanları kendilerininde gereksiz olduğuna inanıyorum. Sürekli rahatsın, boşsun, ekdersini alıyorsun, ben artık bu tipleri Allah'a havale ediyorum. Şu okulllarda ne çektiğimizi zaten bir biz biliriz bir de Allah
aynen hocam bazen takım giyince en pis yerlerde tozla toprakla uğraşmış gibi oluyorzik_zak' Alıntı:formatörlükten çok sıkıldım, güzelce giyinip topukluları ayağıma geçirip okula geliyorum, sonra tabi hocam şu bilgisayar bozuldu, bu yazıcı çalışmıyor diye çağırıyorlar, o topuklularla eğik kalk kalbolarla uğraş, toz içinde bu durum canımı çok sıkıyor