hocam o zaman siz bilirsinizglimmer' Alıntı:teşekkürler arkadaşlar ben aydınlıyım, annem giresunlu, eşim elazığlı, eskişehirde okudum, şimdi diyarbakırdayım yani bi kültür karışımı...
tariflere devammm

hocam o zaman siz bilirsinizglimmer' Alıntı:teşekkürler arkadaşlar ben aydınlıyım, annem giresunlu, eşim elazığlı, eskişehirde okudum, şimdi diyarbakırdayım yani bi kültür karışımı...
tariflere devammm
valla çocukla en güzeli yazlık ama oda bizde yokglimmer' Alıntı:hocam cocukla tatil zor. gecen sene oğlum 10 aylıktı marmarise gitmiştik valla benim burnumdan geldi.. bizimkilerin yazlığı var kuşadasında ben genelde oradayım yazın ama böyle bi tatil yeri bana da lazım...
edacomü' Alıntı:en kötüsü yaptığım her harcamadan haberi oluyor![]()
glimmer' Alıntı:harika enfes, hafif ve değişik bir tatlı...
hocam güzel bir reklam cümlesiyle başlayıp ballandıra ballandıra yazıyorsun hepsini denicem ama bu arad diyet filan kalmadı offf...
hocam ben de dBakır geliniyim, sık gideriz ben en iyisi size geliyim de siz de yiyem bunları :++:glimmer' Alıntı:uhaha:
uhaha:
seldabal' Alıntı:hım bunu yalancı tavuk göğsü diye yapıyorum ben yani margarin,un ve süt karışımını aynen çok uzun çırparak yarım paket margarinle de oluyor. bi denemk lazım bunun için nasıl olur bilemem
yarım paket margarin
1bardak şeker
1bardak un
1 lt süt 1 paket vanilya pişirip iyice çırpılır
şekeri en son ilave ederseniz rengi daha beyaz oluyor
2 paket kakaolu bisküvi toz haline getilir.
borcama dökülen tatlının üzerine konur içine muz ceviz konabilir rulo şeklinde sarılır dilimlenerek servis edilir. tadı ve görüntüsü çok güzel oluyor.
glimmer' Alıntı:yoğurtlu brokoli salatası
malezemeler
brokoli
kornişon slatalık
kuru soğan
sarımsaklı yoğurt
zeytinyağı
limon
brokoliyi haşlayın. minik minik doğrayın.. soğanı minink minik doğrayın... kornişonları minik minik doğrayın.. üzerine tuz+limon+zeytin yağı. güzelce karıştırın. üzerine de sarımsaklı yoğurt. güzel bi salata afiyet olsun
benimde 4 günlük yatılı misfirim var. şimdiden bunaldım.hiç tanımıyom çünkü. zaten beni görmeye değil konyayı gezmeye geliyorlar....cinlerim hep tepemde....glimmer' Alıntı:arkdaşlar hepinize ii tatiller... maalesef benm haftasonu taılı misAFİRRRR :verymad: lerim var.
yanlış anlamayın misafire bayılırım da. bu dedikleriiiim bildiğiniz gibi diil... neyse neyseeecinler toplandı gene tepeemee
Hımmm..neden böyle oldu ki Hocam ?edacomü' Alıntı:aynen hocam eskiden babamdan harçlık alıyordum şimdide çalıştığım halde eşimden..