BaRBaRYaN' Alıntı:
..aak' Alıntı:BaRBaRYaN' Alıntı:
hocam paylaştığınız temalar çok güzel ancak benim gibi acemiler için sadece temaların olması bir işe yaramıyor. Bunda da joomla gibi quickstart kurulum olanı yok mu? Yada slideshow olarak , mrnü tasarımı olarak hangi eklentiler kullanılmış bir kaç örnek verirseniz belki kurup kullanabiliriz. Teşekkürler
..GezginN61' Alıntı:BaRBaRYaN hocam eğitim çalışmalarımı paylaştığım http://www.erkanerbas.com/ sayfam mevcut. Asp ile kodlanmış. Esnek tasarıma(tablet tel. vb.) geçmek adına wordpresse geçsem mi diye düşünüyorum. Önerebileceğiniz tema mevcut mu? Tercihen ücretsiz![]()
..xapex' Alıntı:tekrardan teşekkür ederim böyle bir konu başlattığın ve destek verdiğin için.
aak hocamın dediği gibi joomla'daki gibi QuickStart temalar olsa çok daha iyi olur, free olmak kaydıyla![]()
..hakanotuken' Alıntı:Barbaryan hocam güzel ve faydalı bir başlık olmuş, köy dernek teması lazım yada şöyle diyeyim fotograf ve video paylaşımı yapılınca güzel durabilecek, ortaya manşet eklenebilecek hoş bir tema var mı bildiğin.
..mstf00' Alıntı:s.a
bir teog sitesi yapmak istiyorum.farklı dersler kateorileri olacak.her öğretmen kendi dersine eklemeler yapacak...
teog sınav hazırlık sitesi düşünüyorum...bunu word pressle yapsam nasıl olu?elinizde böyle bir ücretsiz tema varmı?
ücretli tema varmı?