Banner konusunda yardım bekliyorum.

Kodla Büyü

criminal35

Site Gezgini
Arkadaşlar banner konusunda fikirlerinizi alabilir miyim?
Eksikleri nelerdir?
Göze kötü görünen bölgeler var mı?
nerelerini düzeltsem daha iyi olur?
Not: Okul logomuz yokmuş...

Ekli dosyalar

• Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    174.5 KB · Görüntüleme: 657
hocam gayet güzel görünüyor.
bence okul ismini biraz küçültseniz. MEB logosunu okul isminin üzerine alsanız daha estetik durur düşüncesindeyim.
böyle biraz aa bunu unutmuşum şurda da logo olsun diye konmuş gibi duruyor. birde CETVEL - SİLGİ - DEFTER var fakat KALEM yok. logonun şimdiki yerine de bir iki kalem figürü eklerseniz çok daha güzel durur düşüncesindeyim.

Yazıyı biraz daha küçültüp boşalan yere okulun fotosunu ya da iki öğrenciyi soluk olarak eklersen daha hoş durar hocam. Bu haliylede güzel ama.

@biasoft yorum için teşekkürler aslında ben diğer sitelerden farklı olsun istediğim için bu şekilde yaptım ama dediğiniz gibi de tasarlayıp bir bakarım.

@barbaryan35 meb logosunu okulun isminin üstüne alırsam biraz karışık olur gibi geldi. bir örnek gösterirseniz sevinirim. Kalem iyi fikir :+1: . Kalemi silgi- defter - cetvelin yanına mı koyayım? Yada okul isminini bitiren bir kalem :idea: veya Atatürk' ün yazısını bitiren bir kalem :idea: olarak mı yapsam?

@ozgurel okulu tam olarak görmediğimden resmi yok elimde ama okullar açılınca bir deneme yaparım.

Ayrıca yorumlarınız için teşekkür ederim. :alkis:

BBNET
Geri