bote0507b Aktif Üye Mesajlar 142 9 Şubat 2012 #1 png hali Ekli dosyalar logo.jpg 61.6 KB · Görüntüleme: 901 BANNER.rar BANNER.rar 1,011.1 KB · Görüntüleme: 90
storm Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 418 9 Şubat 2012 #2 güzel olmuş hocam eline sağlık...(bayrak, meb logo, atatürk resmi hepsi güzelce monte edilmiş)
Z zlatanibo Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 382 9 Şubat 2012 #3 turuncu yazı pek okunmuyor sanki başka renk olsa daha iyi olur gibi
aak Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,106 9 Şubat 2012 #5 Bana arkaplandaki amcayla-teyze (muhtemelen Perihan-Kemal Çuna çifti) uygun olmamış gibi geldi. Ama bir fikir sadece. Belki böylesi daha iyi diye düşünüyorsanız da kalsın tabi.
Bana arkaplandaki amcayla-teyze (muhtemelen Perihan-Kemal Çuna çifti) uygun olmamış gibi geldi. Ama bir fikir sadece. Belki böylesi daha iyi diye düşünüyorsanız da kalsın tabi.
bote0507b Aktif Üye Mesajlar 142 9 Şubat 2012 #6 hocam okul yaptırmışlar bu ülkeye ön planda olmalarını istedim. gurbette çalışıp bu ülkeye okul hediye etmiş.
hocam okul yaptırmışlar bu ülkeye ön planda olmalarını istedim. gurbette çalışıp bu ülkeye okul hediye etmiş.