izmitlii' Alıntı:bank asya geçen sene 301 milyon tl zarar beyan etti.
burada bankasyaya para yatıran arkadaşlar var sanırım.
katılım bankası kar zarar ortaklığı bildiğim kadarıyla.
geçen sene yatırımlarınız zarara uğradı mı?
cevaplarsanız sevinirim
kardeşim şimdiye kadar herhangi bir eksiye düşme olmadı...serdem89' Alıntı:izmitlii' Alıntı:bank asya geçen sene 301 milyon tl zarar beyan etti.
cevaplarsanız sevinirim
Bende merak ettim şimdi bank asya da parası olanlar zarar etmiş olmalılar
:++:hakanotuken' Alıntı:Bencede Bankasya battı(!) ama birilerine... Hatta 1 yıldır BATTI, BATIYOR.
hocam sistem bu şekilde çalışmıyor.izmitlii' Alıntı:bank asya geçen sene 301 milyon tl zarar beyan etti.
cevaplarsanız sevinirim
Hocam benim sorum şöyle mesela sizin 250 bin tl paranız var bank asya ya yatırmıştınız 1 yıllık yatırdınız 1 yıl sonunda kar edıyorsunuz paranız artıyor sımdı zarar etti o zaman sızın paranız da zarar edip kaybınız oldu mu?bidene' Alıntı:hocam sistem bu şekilde çalışmıyor.izmitlii' Alıntı:bank asya geçen sene 301 milyon tl zarar beyan etti.
cevaplarsanız sevinirim
adı kar-zarar ortaklığı doğru ama banka kar etti ben zengin oldum banka zarar etti battım mantığı yok.
gerçi konuyu hangi anlamda sorduğunuza bağlı.
kredi kullanıp geri ödeme gibi bir işlem varsa bu zaten her bankanın yaptığı birşeydir. bunda bankanın karı yada zararı kimseyi bağlamaz![]()
serdem89' Alıntı:olay farklı noktalara gitmiş. Ben sadece merak ettim belki bilen vardır gerçekten batttı mı yoksa batmadan mı el konuldu falan diye çok fazla spekilasyın var ortada.Ama yine arkadaşlar hemen aynı tv kanallarında 24 saat olduğu gibi ayrışıp kendi düşüncesini direk beyan etmiş karşı tarafa da saldırmış. benim sorum havada kalmış![]()
izmitlii' Alıntı:bank asya geçen sene 301 milyon tl zarar beyan etti.
cevaplarsanız sevinirim
banka ortakları sermaye arttırımına giderek zararı kendileri karşıladı müşterilerine yansıtmadı. ama kar payı ciddi oranda azaldıizmitlii' Alıntı:bank asya geçen sene 301 milyon tl zarar beyan etti.
cevaplarsanız sevinirim
Kürşat_58' Alıntı:19 yıl önce bu banka tansu çiller, fetullah gülen, tayyip Erdoğan ve Abdullah gül tarafından açıldı. o gün gülerek açılmıştı.
Peki hocam adama sormazlar mi 12 yildir aklin neredeydiyavuzkemal' Alıntı:Kürşat_58' Alıntı:19 yıl önce bu banka tansu çiller, fetullah gülen, tayyip Erdoğan ve Abdullah gül tarafından açıldı. o gün gülerek açılmıştı.
O gün gülerek güvenerek açılır. Bu gün devletin en mahrem sırlarını hangi devletlere peşkeş çektikleri belli olmayan yapıya dönüşürse müdahale edilir.
allah aşkına biri açıklasın hangi ülkeye peşkeş çekilmiş.yavuzkemal' Alıntı:Kürşat_58' Alıntı:19 yıl önce bu banka tansu çiller, fetullah gülen, tayyip Erdoğan ve Abdullah gül tarafından açıldı. o gün gülerek açılmıştı.
O gün gülerek güvenerek açılır. Bu gün devletin en mahrem sırlarını hangi devletlere peşkeş çektikleri belli olmayan yapıya dönüşürse müdahale edilir.
devlet sırları mı kaldı almanlar bizi dinlemiş ve bunu itiraf ettiler peki siz tepki gösterdiniz mi? almanlar dinlediyse rusya, israil ve abd nin dinlememesi imkansız. her şeyimiz meydanda siz kafayı paralele takmışınız. devlet sırrı falan bunların hepsi bahane paraları sıfırlamanın neresi devlet sırrı. ayrıca bunlar montaj değil miydi. biz inandık montaj olduğuna diğer devletler niye inanmıyor. akp hükümeti dersanleri kapatmaya kalmasaydı cemaatte kasetleri çıkarmsaydı bu koalisyon daha çok sürerdi tükçe olimpiyatlarında konuşmak isteyen bakanları görürdük. rant savaşları bir anda devlet meselesi oldu. milli iradenin arkasında milli rant varyavuzkemal' Alıntı:Kürşat_58' Alıntı:19 yıl önce bu banka tansu çiller, fetullah gülen, tayyip Erdoğan ve Abdullah gül tarafından açıldı. o gün gülerek açılmıştı.
yavuzkemal' Alıntı:Kürşat_58' Alıntı:19 yıl önce bu banka tansu çiller, fetullah gülen, tayyip Erdoğan ve Abdullah gül tarafından açıldı. o gün gülerek açılmıştı.
hakanotuken' Alıntı:yavuzkemal' Alıntı:Kürşat_58' Alıntı:19 yıl önce bu banka tansu çiller, fetullah gülen, tayyip Erdoğan ve Abdullah gül tarafından açıldı. o gün gülerek açılmıştı.
ARTIK SİNİRLENİYORUM DEVLETİN NEYİNİ HANGİ MAHREMİNİ KİME VERMİŞ BU ADAMLAR ÖĞRENMEK İSTİYORUM, VARSA SÖYLE YOKSA ÇAMUR ATMA.