http://www.memurlar.net/haber/499893/
Bank Asya'ya el konulmuş arkdaşlar. Ne diyorsunuz siyasi mi yoksa battı mı?
Bank Asya'ya el konulmuş arkdaşlar. Ne diyorsunuz siyasi mi yoksa battı mı?
halk' Alıntı:Ülke ekonomisine tahmin bile edebileceğinizden öte bir yansıması olacaktır bunun. Bir kaç restleşme ile dolar bir anda 2.45'i buldu. Böyle bir durumda milletin başına bir ekonomik kriz patlayabilir. Yunanistanın 315 milyar euro borcu var adamlar tutuşmuş halde. Duyumlarıma göre bizimki de o miktarlarda aslında.
sametbozkurt' Alıntı:yönetime atama yapılmış zamanında evrak vermediler diye. evraklar tamamlanınca eski haline dönecekmiş. Eski BDDK başkanı tam bir komedi diyor yaşananlara. bir tebligatla bu iş halledilebilirdi.
maksat insanları korkutup paraları çektirmek. böylece tam el koyma sevdasına kavuşmak. Tabi olan ülkedeki garibana oluyor.
sanırım siyasi mi sorusuna cevap oldu bu.
OZOGUL' Alıntı:Biri 100 tl krediyi 10 yıl geri ödemeli 190 tl istiyo faiz yani. Diğeri 100tl yi ev arsa vs aldım sana 10 yıl geri ödemeli sattım 190 tl diyo bunada ticaret diyor. Allah akıl vermiş aklına yatıyorsa buyur istediğini yap. İkisinin bana göre farkı yok. Hatta faiz değil diyenden bence daha uzak durulmalı inkar var. Herkes özgür nede olsa. Saygılar
Ve Fuat Avni dün gece BDDK Bank Asyaya el koymadan 25 dakika önce twitter'dan Bank Asya'ya el konulacak dedi. :+1:hakanotuken' Alıntı:Fuat avni yazdı bddk başkanına milletekilliği teklif edilmiş bunun karşılığı olarak yapılan manipülasyon opersyonu
mert02' Alıntı:walla dün bu haberler çıkmadan altın dolar ne varsa aldım şuan kardayım. Ben baştakilerin konuşmasını iple çekiyorum ülke nasıl daha kötüye götürülür bunlardan öğreniyorum dolar ve altından bu dönemde baya kazandım ve akrabalarımla da kazanıyoruz. Birileri doların düşmesini hiç istemiyor nedense bi yerlerde yüklü zulaları var sanırım. enflasyondan dolayı düşen dolar bankasya baskını ile tekrar fırladı buda altın ve dolara yansıdı benim için harika ama ülkem adına yazık demekten başka bi şey diyemiyorum.
Bu zararlar daha mahkemeler başlamadan oluşan zararlar.. Mudiler mahkemelere başvurunca 10 15 yıl sonra türkiyenin yiyeceği cezaları öderken ah vah edeceğiz. yada çocuklarımız ah vah edecekler
Tıpkı rusyanın yediği 50 milyar dolar gibi
http://www.bbc.co.uk/turkce/haberler/2014/07/140728_yukos