Başka bankadan almış bulundum. Tam benlik kampanyaymış.
"Arzular Şelale!!!!!!!" diyorum. Ben 4 senedir bu bankanın kartlarını kullanıyorum. Bir defa da üç kağıtçılıklarına rastlamadım, hatta duymadım da.g.cetin.66' Alıntı:Prensip olarak otoyolları kullanıyorum ama ASLA ve ASLA bu adı geçen pensilvanya bankı kullanmıyorum :-1: :-1: :-1:
zamanında adıma sahte imza ile kart çıkaran bir bankacılıktan ne beklersin şubedeki bir personel ne hikmetse neye dayandıysa benım yerıme ımza atmıs zavallıcık ya ben istemiyorum dedim adamlar yok istediniz gelin teslim alın diyo kapattırana kadar canım çıktı ta istanbul merkezii aradım ..... Geçmem muhannet kapısından su aparsa benieasytr' Alıntı:onlarda ne kadar üzüldüler zaten kullanmamana.
Ben kullanıyorum ne olmuş yani.g.cetin.66' Alıntı:Prensip olarak otoyolları kullanıyorum ama ASLA ve ASLA bu adı geçen pensilvanya bankı kullanmıyorum :-1: :-1: :-1:
g.cetin.66' Alıntı:zamanında adıma sahte imza ile kart çıkaran bir bankacılıktan ne beklersin şubedeki bir personel ne hikmetse neye dayandıysa benım yerıme ımza atmıs zavallıcık ya ben istemiyorum dedim adamlar yok istediniz gelin teslim alın diyo kapattırana kadar canım çıktı ta istanbul merkezii aradım ..... Geçmem muhannet kapısından su aparsa benieasytr' Alıntı:onlarda ne kadar üzüldüler zaten kullanmamana.
easytr' Alıntı:yalan konuştuğu apaçık zaten, hangi banka çalışanı başkasının yerine imza atıp kart gönderir.o banka öyle çalışanı ne yapmaz. %100 yerli bir katılım bankası bank asya. çamur atanlar güneşi balçıkla sıvayabilirseler anca o zaman başarılı olurlar
easytr' Alıntı:yalan konuştuğu apaçık zaten, hangi banka çalışanı başkasının yerine imza atıp kart gönderir.o banka öyle çalışanı ne yapmaz. %100 yerli bir katılım bankası bank asya. çamur atanlar güneşi balçıkla sıvayabilirseler anca o zaman başarılı olurlar
Sadece bir gazete dediğin sahibi (Durumu belli) ve çalışanları marjinal bir gazete. Zaten bu gazeteden başka bir şey bekleyemezsin.g.cetin.66' Alıntı:easytr' Alıntı:yalan konuştuğu apaçık zaten, hangi banka çalışanı başkasının yerine imza atıp kart gönderir.o banka öyle çalışanı ne yapmaz. %100 yerli bir katılım bankası bank asya. çamur atanlar güneşi balçıkla sıvayabilirseler anca o zaman başarılı olurlar
sadece bi gazeteden alınan şu 7-8 maddeyi sunuyorum o kadar.
SAYGILARIMLA
:alkis: :alkis: :alkis:mycomputer' Alıntı:Sadece bir gazete dediğin sahibi (Durumu belli) ve çalışanları marjinal bir gazete. Zaten bu gazeteden başka bir şey bekleyemezsin.g.cetin.66' Alıntı:easytr' Alıntı:yalan konuştuğu apaçık zaten, hangi banka çalışanı başkasının yerine imza atıp kart gönderir.o banka öyle çalışanı ne yapmaz. %100 yerli bir katılım bankası bank asya. çamur atanlar güneşi balçıkla sıvayabilirseler anca o zaman başarılı olurlar
sadece bi gazeteden alınan şu 7-8 maddeyi sunuyorum o kadar.
SAYGILARIMLA
Kullanacağın bir HGS. İstediğin yerden al ama konuyu sürekli buralara getirme. Bu şekliyle davrandığın zaman konu nerelere geliyor. Sevmiyorsan, katılmıyorsan yorum yazma. Şimşekleri üzerine çekme.
g.cetin.66' Alıntı:easytr' Alıntı:yalan konuştuğu apaçık zaten, hangi banka çalışanı başkasının yerine imza atıp kart gönderir.o banka öyle çalışanı ne yapmaz. %100 yerli bir katılım bankası bank asya. çamur atanlar güneşi balçıkla sıvayabilirseler anca o zaman başarılı olurlar
dostum siz ne zamanki farklı düşünmeye başlayacaksınız o zaman belkide birşeyler değişecek saygılarımla !!! Ben size yok lan doğru şuydu buydu diye hhiiiç mi hiç laf atmıycam sadece bi gazeteden alınan şu 7-8 maddeyi sunuyorum o kadar.
SAYGILARIMLA
AKP ve F Tipi İslamın helal-haram listesi
1. AKP ve F Tipi İslama göre bir saatlik muta nikahı kandırcaması ile kadınların ırzına geçmek ve dövmek helal ama nikahlı olmadığınız hanımların elini sıkmak zinhar haram!
2. AKP ve F Tipi İslama göre Suriye’de, Haçlı ile bir olup Müslüman kanı akıtmak helal ama Beşar Esad’ın ülkesini böldürmemek ve inancını müdafaa adına Haçlı’ya teslim olmaması ve de vatanını savunması zinhar haram!
3. AKP ve F Tipi İslama göre Dar-ül Harp deyip devletten çalmak helal ama laik devlete vergi ödemek zinhar haram!
4. AKP ve F Tipi İslama göre zekat hırsızlığı yapmak helal ama bir hanımın saçından bir teli bile göstermesi zinhar haram!
5. AKP ve F Tipi İslama göre faiz güya haram ama Bankalar kurup haşa Yüce Yaradanı aptal yerine koyarak kâr payı adı altında örtülü faiz yani rant dağıtmak helal!
6. AKP ve F Tipi İslama göre Müslümanlığı ve sunniliği emperyalizmin yayılma ve saldırı ideolojisi yapmak helal ama ayakta işemek zinhar haram.
7. AKP ve F Tipi İslama göre APO gibi katillerle kolkola girmek Kur’an buyruğu ve helal ama geceleri tırnak kesmek zinhar haram!
8. AKP ve F Tipi İslama göre Dünyü Yahudi Konseyi’nden cesaret madalyası almak ve onlarla aynı potada olmak helal ama içki satan bir bakkaldan ekmek almak zinhar haram!
Yok AKP ve F Tipi İslamı Hazreti Muhammedin Müslümanlığı değil Emperyalizmin tarumar ettiği İslamdır.