bank asya-ücretsiz hgs etiketi

Kodla Büyü
Prensip olarak otoyolları kullanıyorum ama ASLA ve ASLA bu adı geçen pensilvanya bankı kullanmıyorum :-1: :-1: :-1:

Arkadaş yararlı bir kamoanyadan bahsetmiş, hemen siyasi konulara girmenin anlamı yok.

g.cetin.66' Alıntı:
Prensip olarak otoyolları kullanıyorum ama ASLA ve ASLA bu adı geçen pensilvanya bankı kullanmıyorum :-1: :-1: :-1:
"Arzular Şelale!!!!!!!" diyorum. Ben 4 senedir bu bankanın kartlarını kullanıyorum. Bir defa da üç kağıtçılıklarına rastlamadım, hatta duymadım da.

Teşekkürler hocam :++: ogs var ama iptal ettirip hgs alayım. Ogsleri zaten iptal edecekler temmuzda..

easytr' Alıntı:
onlarda ne kadar üzüldüler zaten kullanmamana.
zamanında adıma sahte imza ile kart çıkaran bir bankacılıktan ne beklersin şubedeki bir personel ne hikmetse neye dayandıysa benım yerıme ımza atmıs zavallıcık ya ben istemiyorum dedim adamlar yok istediniz gelin teslim alın diyo kapattırana kadar canım çıktı ta istanbul merkezii aradım ..... Geçmem muhannet kapısından su aparsa beni

g.cetin.66' Alıntı:
easytr' Alıntı:
onlarda ne kadar üzüldüler zaten kullanmamana.
zamanında adıma sahte imza ile kart çıkaran bir bankacılıktan ne beklersin şubedeki bir personel ne hikmetse neye dayandıysa benım yerıme ımza atmıs zavallıcık ya ben istemiyorum dedim adamlar yok istediniz gelin teslim alın diyo kapattırana kadar canım çıktı ta istanbul merkezii aradım ..... Geçmem muhannet kapısından su aparsa beni

biraz daha zorlarsan belki inanan çıkar :lol:

ama bir konuda tebrik ediyorum yılmadan usanmadan her türlü içinde müslüman geçen herşeyle mücadele ediyor boykot ediyorsunuz biz malesef duyarsızlaşmışız hiç demiyoruz bu banka müslümandan günahı kadar haz etmiyor kullanmayalım ama sağol sayende uyandık biraz. devlet bankaları ve bu seni dolandırdığını söylediğin banka ve onun gibi bankalar haricinde diğer banka hesap ve kredi kartlarımı hemen iptal ettirecem... :+1:

easytr' Alıntı:
yalan konuştuğu apaçık zaten, hangi banka çalışanı başkasının yerine imza atıp kart gönderir.o banka öyle çalışanı ne yapmaz. %100 yerli bir katılım bankası bank asya. çamur atanlar güneşi balçıkla sıvayabilirseler anca o zaman başarılı olurlar

Kardeşim adam haklı hgs de sizin olsun pensilvanyada FAİZSİZ KAR PAYLARINIZ DA .
Neyse şimdi açardım birşeyleri direk hangi şube hangi il oldugunuda yazardım amma salla gitsin bu klavye basında ıbadet eden arkadaşlarada kkk.....pp..k olurdu.
ama bu pisliği yapan arkadaşla biz işimizi bu meseleyi kapattık size iyi forumlar

easytr' Alıntı:
yalan konuştuğu apaçık zaten, hangi banka çalışanı başkasının yerine imza atıp kart gönderir.o banka öyle çalışanı ne yapmaz. %100 yerli bir katılım bankası bank asya. çamur atanlar güneşi balçıkla sıvayabilirseler anca o zaman başarılı olurlar

dostum siz ne zamanki farklı düşünmeye başlayacaksınız o zaman belkide birşeyler değişecek saygılarımla !!! Ben size yok lan doğru şuydu buydu diye hhiiiç mi hiç laf atmıycam sadece bi gazeteden alınan şu 7-8 maddeyi sunuyorum o kadar.
SAYGILARIMLA
AKP ve F Tipi İslamın helal-haram listesi

1. AKP ve F Tipi İslama göre bir saatlik muta nikahı kandırcaması ile kadınların ırzına geçmek ve dövmek helal ama nikahlı olmadığınız hanımların elini sıkmak zinhar haram!
2. AKP ve F Tipi İslama göre Suriye’de, Haçlı ile bir olup Müslüman kanı akıtmak helal ama Beşar Esad’ın ülkesini böldürmemek ve inancını müdafaa adına Haçlı’ya teslim olmaması ve de vatanını savunması zinhar haram!
3. AKP ve F Tipi İslama göre Dar-ül Harp deyip devletten çalmak helal ama laik devlete vergi ödemek zinhar haram!
4. AKP ve F Tipi İslama göre zekat hırsızlığı yapmak helal ama bir hanımın saçından bir teli bile göstermesi zinhar haram!
5. AKP ve F Tipi İslama göre faiz güya haram ama Bankalar kurup haşa Yüce Yaradanı aptal yerine koyarak kâr payı adı altında örtülü faiz yani rant dağıtmak helal!
6. AKP ve F Tipi İslama göre Müslümanlığı ve sunniliği emperyalizmin yayılma ve saldırı ideolojisi yapmak helal ama ayakta işemek zinhar haram.
7. AKP ve F Tipi İslama göre APO gibi katillerle kolkola girmek Kur’an buyruğu ve helal ama geceleri tırnak kesmek zinhar haram!
8. AKP ve F Tipi İslama göre Dünyü Yahudi Konseyi’nden cesaret madalyası almak ve onlarla aynı potada olmak helal ama içki satan bir bakkaldan ekmek almak zinhar haram!
Yok AKP ve F Tipi İslamı Hazreti Muhammedin Müslümanlığı değil Emperyalizmin tarumar ettiği İslamdır.

g.cetin.66' Alıntı:
easytr' Alıntı:

sadece bi gazeteden alınan şu 7-8 maddeyi sunuyorum o kadar.
SAYGILARIMLA
Sadece bir gazete dediğin sahibi (Durumu belli) ve çalışanları marjinal bir gazete. Zaten bu gazeteden başka bir şey bekleyemezsin.

Kullanacağın bir HGS. İstediğin yerden al ama konuyu sürekli buralara getirme. Bu şekliyle davrandığın zaman konu nerelere geliyor. Sevmiyorsan, katılmıyorsan yorum yazma. Şimşekleri üzerine çekme.

mycomputer' Alıntı:
g.cetin.66' Alıntı:
easytr' Alıntı:

sadece bi gazeteden alınan şu 7-8 maddeyi sunuyorum o kadar.
SAYGILARIMLA
Sadece bir gazete dediğin sahibi (Durumu belli) ve çalışanları marjinal bir gazete. Zaten bu gazeteden başka bir şey bekleyemezsin.

Kullanacağın bir HGS. İstediğin yerden al ama konuyu sürekli buralara getirme. Bu şekliyle davrandığın zaman konu nerelere geliyor. Sevmiyorsan, katılmıyorsan yorum yazma. Şimşekleri üzerine çekme.
:alkis: :alkis: :alkis:

g.cetin.66' Alıntı:
easytr' Alıntı:

dostum siz ne zamanki farklı düşünmeye başlayacaksınız o zaman belkide birşeyler değişecek saygılarımla !!! Ben size yok lan doğru şuydu buydu diye hhiiiç mi hiç laf atmıycam sadece bi gazeteden alınan şu 7-8 maddeyi sunuyorum o kadar.
SAYGILARIMLA
AKP ve F Tipi İslamın helal-haram listesi

1. AKP ve F Tipi İslama göre bir saatlik muta nikahı kandırcaması ile kadınların ırzına geçmek ve dövmek helal ama nikahlı olmadığınız hanımların elini sıkmak zinhar haram!
2. AKP ve F Tipi İslama göre Suriye’de, Haçlı ile bir olup Müslüman kanı akıtmak helal ama Beşar Esad’ın ülkesini böldürmemek ve inancını müdafaa adına Haçlı’ya teslim olmaması ve de vatanını savunması zinhar haram!
3. AKP ve F Tipi İslama göre Dar-ül Harp deyip devletten çalmak helal ama laik devlete vergi ödemek zinhar haram!
4. AKP ve F Tipi İslama göre zekat hırsızlığı yapmak helal ama bir hanımın saçından bir teli bile göstermesi zinhar haram!
5. AKP ve F Tipi İslama göre faiz güya haram ama Bankalar kurup haşa Yüce Yaradanı aptal yerine koyarak kâr payı adı altında örtülü faiz yani rant dağıtmak helal!
6. AKP ve F Tipi İslama göre Müslümanlığı ve sunniliği emperyalizmin yayılma ve saldırı ideolojisi yapmak helal ama ayakta işemek zinhar haram.
7. AKP ve F Tipi İslama göre APO gibi katillerle kolkola girmek Kur’an buyruğu ve helal ama geceleri tırnak kesmek zinhar haram!
8. AKP ve F Tipi İslama göre Dünyü Yahudi Konseyi’nden cesaret madalyası almak ve onlarla aynı potada olmak helal ama içki satan bir bakkaldan ekmek almak zinhar haram!
Yok AKP ve F Tipi İslamı Hazreti Muhammedin Müslümanlığı değil Emperyalizmin tarumar ettiği İslamdır.

Sayın hocam burada sayılan birçok hurafeyi İslam zannediyorsanız ne diyelim. Yusuf İslam demiş ki; "Eğer İslam'ı Kuran'dan değil de müslümanlardan öğrenseydim, eğer Kuran'dan önce müslümanları tanısaydım asla müslüman olmazdım"

Dine düşman olanlar aslında dini, dinin kaynağından, dostlarından değil dinin düşmanlarından öğrenirse, dinde olmayanla dini eleştirir. aslında eleştirdiği gerçek din değil din diye yaşadıkları babalarının dedelerinin dinidir.

"Geniş cahil kitleler bir yana, dini, bu dinin dostlarından değil de düşmanlarından öğrenmiş (!) sözkosunu zümreye şiddetle değil şefkatle muamele şarttı. Onlar, bildikleri bir dine değil bilmedikleri bir dine birilerinin kafa yıkamaları sonucu ite-kaka düşman edilmişler. Onların düşman oldukları dini öğrendiğiniz zaman şaşakalıyordunuz. Çoğunlukla bu gibilerin "din" diye düşman oldukları şeyin Allah'ın dini değil "ataların dini" olduğunu görüyor, bu dine Allah'ın da düşman olduğunu hayretle müşahade ediyordunuz. Bu gerçeği onlara söylediğinizde hayret etme sırası onlara geliyor ve insaf ehli olanlar ana kaynaklarından dini öğrenme sürecine giriyordu" M. İslamoğlu

senin yapacağın yorum bu kadar. ağız tadıyla dolaşamaz olduk forumda. her konunun içine limon sıkan birileri çıkıyor. :alkis:

BBNET
Geri