Bana Otomobil Önerir misiniz?

Kodla Büyü

computerteacher

Aktif Üye
Arkadaşlar bu yaz otomobil almayı düşünüyorum ama bir türlü karar vermedim. Polo 1.6 TDI Comfortline, Ford Fiesta 1.4 Dizel X Titanyum ve Pegeout 207 ve 308 arasında kalıyorum. Bir türlü karar veremedim. bu yazdığım otomobilleri kullanan arkadaşlar var ise yorumlarını yazabilirler mi?

bence B segment (polo, fiesta, ve 207) almaktansa, C segment araç (308) daha mantıklı. Şöyle ki yalıtım, geniş iç hacim ve bagaj v.b. markadan markaya değişiklik gösterebilir bu özellikler, fakat yine de B ve C arasında belirli farklar var.
Daha önce B segment aracım vardı (corsa), şimdi C segment (Astra J) var. Tercihim C segment araç.

İkinci el bakıyorum hocam. Ben de bir ara astra hb baktım benzinli çok yakıyor dediler ve lpg uyumsuzluğu varmış diye vazgeçtim.

Fiyatta önemli tabi eğer 1.4 tsi golf alabiliyorsanız yakıt değerleri çok iyi, astra 1.6 115 hp ye tüp taktıranlar var.İllede ekonomik olsun diyorsanız ve tasarımda çok önemli değilse honda jazz bakın yakıt değerleri gayet uygun... Bu arada yeni aurisin de yakıt durumu fena değil...

Fiyat olarak 34000-36000 civarı düşünüyorum. Ford Fiesta 1.4 Dizel X Titanyum Konusunda ne düşünüyorsunuz. Bu arabayı beğeniyorum ama kullananların yorumlarını merak ediyorum. Artıları eksileri nelerdir merak ediyorum. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

34.500 e benim aslanı bırakayım sana(octavia). :P
şaka bi tarafa size o fiyatta önerebileceğim arabadır,biraz araştırmanı tavsiye ederim hocam.

çocuğunuz yoksa sadece kendiniz ya da eşinizle ikiniz binecekseniz yeterli bir araç 2013 modellerinin içi bana ferah gibi geldi ancak bagaj gerçekten küçük...

Pejo alma diyen arkadaş neye göre konuşuyor.Ben de 308 var ,5 sene önce sıfır almıştım taş gibi bana mısın demiyor.Gayet geniş ,rahat ve ekonomik.Sağlam olduğunu düşünüyorum.
Hocam bi 308 in kapılarını bi yokla derim ne kadar oturaklı olduğunu anlarsın.Sesi içeri kesinlikle almıyor ayrıca.

ford fiestanın dizelinin çok yaktığını duydum iyi araştırman lazım. onun yerine clio grandtour 1,5 dci bence daha iyi

Şehir içi 100 km de 5.3, şehir dışı 3.5 ortalama 4.2 yakıyor diyorlar. ama ben bizzat kullanan varsa ondan öğrenmek istiyorum ama sanırım aramızda kullanan yok.

fantasio' Alıntı:
Pejo alma diyen arkadaş neye göre konuşuyor.Ben de 308 var ,5 sene önce sıfır almıştım taş gibi bana mısın demiyor.Gayet geniş ,rahat ve ekonomik.Sağlam olduğunu düşünüyorum.
Hocam bi 308 in kapılarını bi yokla derim ne kadar oturaklı olduğunu anlarsın.Sesi içeri kesinlikle almıyor ayrıca.

307 si olupta saçma sapan arızalardan bıkmış yetkili servislere zırt pırt binlerce lira dökmüş ve sonunda satmış biri olarak söyledim...

o paraya başka arabalara bakmanızı tavsiye ederim. ama illaki onlardan biri derseniz kesinlikle vw kalitesi derim

ahmetismet' Alıntı:
fantasio' Alıntı:

307 si olupta saçma sapan arızalardan bıkmış yetkili servislere zırt pırt binlerce lira dökmüş ve sonunda satmış biri olarak söyledim...

O kötü imajı 307 yi kaldırıp 308 olarak piyasaya sürdüler zaten

BBNET
Geri