Bana olumlu bişeyler söyleyin:(

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Ya arkadaşlar 1 yıl önce bir araç aldım, satıcı evlere şenlik bikaç gün araca baktık satıştan 1 gün önce gittik kontrol ettik bir problem yok noterde buluştuk aracın satışını aldık aracı teslim alıcaz radyonun kumandası nerde YOK alarmlıydı bu araç alarmı nerde işte burda alarm (dediği merkezi kilit) araçta 1gr yerinden kımıldayacak benzin de yok, lastikler sıfırdı expertizde iyi raporu verdi ama şuanki lastikleri bikaç ay anca gidecek durumda, ruhsata işli tüp vardı güya ikidebir söylüyodu ruhsata işli diye diye bende bakmadan tüp taktırdım şimdi araca, ruhsata bakıyorum bakıyorum tüp namına bişey yazmıyor sanırım o da yok:(
Şimdi bunu işlettirmesem ne olur? Ben bu adama ramazan mübarek sövsem caizmidir:)))

:) Ya Sabır Çek Hocam. Millet sanki anlaşmış öğretmenleri deli etmek için ücret mi alıyorlardır nedir?

sayın hocam aynısına yakın geçen sen bende çektim. ramazanda mide krampı geçirdim kaç defa. şimdi her aklıma geldiğinde beddua ediyorum...

yapan Sakarya'da askeriye personeli bide bana bişey yapamaz diye mi düşündü nedir aracı da eşi teslim etti muhtemelen kadına bişey diyemezler diye düşündü nitekimde öyle oldu. Adam birsürü senaryo yazdı araç eşimin de bilmemne de diye meğer araç alıp satıyormuş böyle noterde öğrendim çok fena uğraşasım var ama Allahından bulsun diyorum mübarek günde.

Ya arkadaş, sen aracı alırken ruhsata bakmadın mı tüp işlenmiş mi işlenmemiş mi diye. Sanki aracını internetten sipariş etmiş de umduğunu bulamamış gibisin:)
Anladığım kadarıyla, sen aracı gördükten sonra satıcı üzerindekileri almış ve değiştirmiş. Resmen dolandırmış.
Diğer husus, tüpü işletmek zorundasın. Bu da ruhsatın değişmesi demek bi sürü masraf yani. Sonradan yönetmelik vs bişeyler değiştiyse bilmiyorum.
Tüpü işletmezsen polis amcalar yakalarsa öperler:)

sayın hocam o kadar güven veriliyor ku sen de güveniyorsun. malum insan kazıklana kazıklana tecrübe sahibi oluyor maalesef.

boşver hocam hayırlı uğurlu olsun. moralinizi bozmayın. tüp için proje + sızdırmazlık işletmek için 2 adet ruhsat değişicek+ muayeneye girecek. biraz masraflı
ya da yaptır tüpü muayeneye kadar tüpte kullan. muayene zamanı çıkarttırısın.
kolay kolay tüp var işli değil diye ceza yiyen görmedim. duymadım şimdiye kadar

OLUMLU BİŞEY : AYAKALRIN VAR ARABANIN PEDALLARINA BASABİLİYORSUN. HANİ KARİKATÜR VARYA SAHİLDEKİ AYAĞI YALIN ADAM.. :)

Hocam lastikler falan tamamda ruhsata bakmadınız mı tüp işlimi diye.
Elemanıda şikayet edin alım-satım yapıyor diye.

Bu alım satım yapanlar hep ya karısını ha halasını illaki ailesinden bir bayanı kullanırlar zaten:) Araba karımın, halamın ben ilgileniyorum vs...
bundan 5-6 sene önce araba bakmaya gitmiştik birader için araba pazarına. Orada bir genç vardı bir Uno yu satmaya çalışıyordu. Müşterilere Teyzemin diyordu. Sonra gence dikkatlice bakınca mahalledeki otogalericinin ortağı olduğunu farkettim:)

Hocam bakmadın mı diyorsun da ilk aracım bu benim her kafadan bir ses çıktı sen kızsın anlamazsın diye diye aldığımız araç bu kız başıma alsam eminim daha mantıklı bir araç alırdım. Frenlerde ufak bir sorun var ama önemli değil dediler aracı aldıranlar daha şoförlüğüm de yeni frenleri yaptırdık güya ama e5 e bir çıktım 1 hafta sonra frenler tutmuyor sağdan soldan duyma bilgilerle vitesi küçülte küçülte durdurdum ama ömrümden ömür gitti.
Bana araç teslim edildiğinde yokuşta vites küçültmem gerektiğini dahi bilmiyordum 2.3. viteste tıntıntın yokuş çıkmaya çalışıyordum nerdee tüp işlimi diye ruhsata bakmak aklımın ucundan geçmedi.Çevremdeki çok bilmiş insanlar da güya kontrol ettiler işli dediler.

Savunma olarak üste çıkıp çemkiriyor telefonda daha birsürü eksiği var aracın da hangibirini yazayım. Aracın orasını burasını yaptıra yaptıra bir araç kadar daha masraf ettim neredeyse.

Enterprise' Alıntı:
Hocam bakmadın mı diyorsun da ilk aracım bu benim her kafadan bir ses çıktı sen kızsın anlamazsın diye diye aldığımız araç bu kız başıma alsam eminim daha mantıklı bir araç alırdım. Frenlerde ufak bir sorun var ama önemli değil dediler aracı aldıranlar daha şoförlüğüm de yeni frenleri yaptırdık güya ama e5 e bir çıktım 1 hafta sonra frenler tutmuyor sağdan soldan duyma bilgilerle vitesi küçülte küçülte durdurdum ama ömrümden ömür gitti.
Bana araç teslim edildiğinde yokuşta vites küçültmem gerektiğini dahi bilmiyordum 2.3. viteste tıntıntın yokuş çıkmaya çalışıyordum nerdee tüp işlimi diye ruhsata bakmak aklımın ucundan geçmedi.Çevremdeki çok bilmiş insanlar da güya kontrol ettiler işli dediler.

Hocam, o zaman çevrenizdeki kişiler hatalı. Ben sizi erkek zannetmiştim başta kusura bakmayın:)
Ama şunu samimiyetle söyleyebilirim, durumunuz çok kötü değil bir çok erkeğe göre. Aldığı araba rehinli olanlar var. Bırak lastiği alarmı adam arabayı alamıyor. Siz sadece arabaya bin tl fazla vermiş olacaksınız o kadar. Bence üzülmenize gerek yok. Elinizde arabanız var sonuçta eksik de olsa. Buna biraz biner tecrübe kazanırsınız sürücü olarak. Sonra iyisiyle değiştirirsiniz. Zaten alım-satım konusunda da tecrübe kazanmışsınız:)
Şöyle bir söz var; "Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir"
Yapacak bir şey yok artık. Geçmişte kaldı.

Bir gün Nasreddin Hoca'nın eşeği çalınmış. Can sıkıntısı içinde durumu komşularına anlatınca her kafadan bir ses çıkmaya başlamış.
Birisi :
-Hocam demiş niye ahırın kapısına iyi bir kilit takmadın sanki? Bir başkası:
-Evine hırsız giriyor da senin nasıl haberin olmuyor? diye konuşmuş. Bir diğeri de :
-Hocam demiş, kusura bakma ama eşeğin çalınmasına en büyük sebep yine sensin. Çünkü doğru dürüst bir ahırın bile yok. Nerden baksan dökülüyor.
Hoca kızmış:
-Yahu demiş, iyi güzel de kabahatin hepsi benim mi? Hırsızın hiç mi suçu yok?

Ne bileyim sürekli birşey çıkmasına üzülür oldum artık bir de erkekler nedense bir arıza ya da bilmediğin birşey olduğunda hemen gülüp dalga geçme yoluna gidiyorlar ki onlarada hakkımı helal etmiyorum. Lastiğin jantı yamukmuş lastik indi okulda Allahım bir kahkahalar bir kahkahalar bedava çekici hizmetim olmasına rağmen çağırmadım okula aynı lastik 3 ay içinde 3 defa indi jant yamuk diye hava kaçırıyormuş 150 öğretmeniz sadece 1 tanesi Hocam araçla ilgili bir sorun mu acaba dedi ilgilenmeye çalıştı geri kalan bütün hıyarlar kim bilir nereye park ediyo ne yaptın da bu lastik habire iniyo Hocam hahaha hihihi yoluna gitti:)

Mr.Spermata' Alıntı:
Bir gün Nasreddin Hoca'nın eşeği çalınmış. Can sıkıntısı içinde durumu komşularına anlatınca her kafadan bir ses çıkmaya başlamış.
Birisi :
-Evine hırsız giriyor da senin nasıl haberin olmuyor? diye konuşmuş. Bir diğeri de :
-Hocam demiş, kusura bakma ama eşeğin çalınmasına en büyük sebep yine sensin. Çünkü doğru dürüst bir ahırın bile yok. Nerden baksan dökülüyor.
Hoca kızmış:

Bu zamanda kabahat ev sahibin oluyor hocam:)

Enterprise' Alıntı:
Ne bileyim sürekli birşey çıkmasına üzülür oldum artık bir de erkekler nedense bir arıza ya da bilmediğin birşey olduğunda hemen gülüp dalga geçme yoluna gidiyorlar ki onlarada hakkımı helal etmiyorum. Lastiğin jantı yamukmuş lastik indi okulda Allahım bir kahkahalar bir kahkahalar bedava çekici hizmetim olmasına rağmen çağırmadım okula aynı lastik 3 ay içinde 3 defa indi jant yamuk diye hava kaçırıyormuş 150 öğretmeniz sadece 1 tanesi Hocam araçla ilgili bir sorun mu acaba dedi ilgilenmeye çalıştı geri kalan bütün hıyarlar kim bilir nereye park ediyo ne yaptın da bu lastik habire iniyo Hocam hahaha hihihi yoluna gitti:)
Valla hocam gerçekten sizin okulda çok hıyar varmış. Bizde 70 öğretmen var, öyle bişey olsa herkes yardımcı olmaya çalışır müdüründen hizmetlisine kadar. Hatta satın alma aşamasında bile yardımcı olurlardı.

sibilim_ogretmeni' Alıntı:
Mr.Spermata' Alıntı:
Birisi :
Hoca kızmış:

Bu zamanda kabahat ev sahibin oluyor hocam:)
haklısın hocam hırsız profesyonel sonuçta işini yapıyr:)

Bizde de lafta olalım diyorlar ama icraata geldi mi kikir kikir. İdarecilerimizden biri araba kullanmayla ilgili espri yapmış diye Müdüre hayıflanıyordum ne dese beğenirsiniz Hocam ne var onda bayan Hocalardan biri aracın kontağını çevirdiğinde biz camdan bakıyoruz hepimiz acaba diğer araçları çizmeden çıkabilecekmi diye bu doğal bir gerçek.
Erkeklerin araba kullanmayı yeni öğrenen bayanlarla alay etmesi doğal bir gerçekmiş yani:))

geçmiş olsun hocam bu zamanda ne esnaf esnaf ne insan insan. benim de çok yakın bir arkadaşım illa ki araba alacağım dedi tutturdu bende bekleyelim dememe ragmen gidip aldı bir tane. ilk başlarda hiç sorun yok ama şu an her gün 300-500 masraf çıkıyor biryerlerinden arabanın...

canınızı sıkmayın maalesef piyasa pislik dolu sağlık olsun. hem işin güzel tarafı yaptıra yaptıra arabanızı sağlama alıyorsunuz birde bu pencereden bakın...

son söz galerici öğretmen arkadaşımın güzel bir lafı var :)

bu piyasa da belki de en sağlam adam benim ben de babama sıfır diye 2. el jant sattım. artık ne kadar güvenilir insanlar varın siz düşünün...

3-5 senelik ömür için hele hele de ticarette yapılmaması gereken bişey ama maalesef. Sana olumlu bir tek şey söyleyebilirim: "Bizi Aldatan bizden değildir."

Enterprise' Alıntı:
onların hepsinin taaaa yedi sülalesinin ............................................................................................................................ derim byle bir durumda.

olay 1 yıl önce olmuş....
şimdi anlamadım :? ..

yine de allah sabır versin. araba almaya her zaman anlayanla gideceksin..

güya anlayanla gittik işte bütün erkekler arabadan anlıyo sorarsan ama durum bu işte:)

Hocam günahlarınıza keffaret olur. Madem olmuş dertlenmeyin . Sadaka hükmüne geçer inşaallah diyelim...

piyasada o kadar çok haysiyetsiz karaktersiz insan var ki artık insan ne yapacağını bilemiyor.geçmiş olsun inşallah bir dahaki sefere böyle haysiyetsizlerle karşılaşmazsınız...

BBNET
Geri