Bana bir yol gösterin(web imi geri almakistiyorum)

Kodla Büyü

okanbaris

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar ben bir yanlışlık yaptım yeni açılan web paneline girdim okulun eski mail adresi ve FTP şifresi ile paneli kurcalarken web sitesini yanlışlıkla değiştirdim şu an okulun web sitesi yeni tema oldu. neyseki dosyalarım yedekliydi girdim ftp den dosyaları yeniden yükledim ama sonuç değişmedi tema duruyor sonra sildim tekrar yükledim dosyaları yine aynı. tekrar web paneline girmek istedim bu seferde ip adresiniz değişti diyor ip adresim değiştir e basıyorum maile adresinize link gönderildi diyor mail adresimi açamıyorum müdür beyde illa eski siteyi geri getir diyor püffff ne yapacağım ben...

Hocam bende aynı durumdayım geri gelmiyor.ama şuda var gelse bile 31 aralığa kadar zaten tamamlanması gerekiyor ve ftp tamamen silineceği söylendi.dolayısıyla eskiyi bırakın yeniyi güncellemeyi deneyin derim.müdürede hocam mecburen yeniyi düzenlemek gerektiğin belirtin

yarın telefonla arayıp konuşmayı deneyeceğim ankara ile işin kötüsü ip değişti diye panele giremiyorum eski mail adresine mail gönderemiyor bende açamıyorum garip bir durum

okanbaris' Alıntı:
arkadaşlar ben bir yanlışlık yaptım yeni açılan web paneline girdim okulun eski mail adresi ve FTP şifresi ile paneli kurcalarken web sitesini yanlışlıkla değiştirdim şu an okulun web sitesi yeni tema oldu. neyseki dosyalarım yedekliydi girdim ftp den dosyaları yeniden yükledim ama sonuç değişmedi tema duruyor sonra sildim tekrar yükledim dosyaları yine aynı. tekrar web paneline girmek istedim bu seferde ip adresiniz değişti diyor ip adresim değiştir e basıyorum maile adresinize link gönderildi diyor mail adresimi açamıyorum müdür beyde illa eski siteyi geri getir diyor püffff ne yapacağım ben...

Müdürü kim takar hocam sen hiç sezdirmeseydin keşke. bakanlığın emri var. 31 aralık son. bakanlığın yazısını gösterin okadar.

yazılarınızı okudum ama denemedim.Şu anda eski sitem duruyor şu meşhur yeni şablona mı geçiyoruz

31 aralıktan sonra mecburen yeni şablon ftp yi kapatıyorlar ve web tabanlı bir portal oluşturmuşlar bana güzel bir fikirmiş gibi geldi. Benim olayıma gelince müdür bey farketmiş siteyi sordu bende hocam 30 una kadar yapılması gerekiyor dedim diğer okulların sitelerine girip baktı onlar niye değişmemiş dedi neyse alabilirsem eski haline alacağım

yayınla komutuna basınca yeni sunucudaki alan aktif hale geliyor. ne yapsanız faydasız eskisini tekrar aktif hale getiremezsiniz. zaten eskiler 31 aralıkta tamamen uçacak.

Ben de aynı durumdayım meraktan yanlışlıkla yayınla dedim :? ftp den dosyalara bakıyorum sistemin oluşturduğu dosya yok ne yazık ki :S Geri alan var mı ya da çözümü bilen

okanbaris' Alıntı:

bakanlık sildi yok eski site dersen müdür ne diyecek ki.

okulda girdim yönetim paneline, eve geldim evdeki bilgisayardan giremiyorum. en son girdiiğiniz ip den farklı diyo. ip adresini değiştire tıklayıncada yeni ip mail adresine gönderilsin mi diyor. ben mail adresinin şifresini bilmiyorum ki :?

Hay sizin müdüre :)) meb tüm eski siteleri iptsl etti. Yeni sisteme geçmek mecburi diyin. Yedek dosyaları cdye kopyalayın müdüte verin. Müsayit bi yere koysun. :)))

hocam ftp den giriş yaparsanız eski dosyalarınızın hala yerinde olduğunu görürsünüz.
yeni sunucu web adresimiz http://744224.meb.k12.tr

eski sunucu web adresimiz http://okulweb.meb.gov.tr/52/04/744224/

müdüre eski adresi yazıp gösterin 1 ocaktada ki tatil :) 2 ocakta da eskisi uçtu bende dün (Tatil günü) yenisini yaptım "okulumuz" sitesiz kalmasın diye dersiniz!

çok takmayın biz idarecilere değil onlar bize muhtaçlar!

BBNET
Geri