Bende haftaya çıkacam inşallah seminer sonrasıhaftaya çıkacağız inşallah hocam biz de böyle bir geziye
Hocam Yunanistan nasıl fiyat olarakÇok güzel bir tercih . Özellikle doğa severler için birebir. Saray Bosna belgrad üsküp ohrid gölü selanik . Hepsi güzeldi. Türklerden rüşvet isteyen polisler olabiliyor dediler ama bizde olmadı. Fiyatlar Türkiye ye yakın yunanistan hariç
İki gündür Yunanistandayım şimdi feribot bekliyorum, italyaya geçeceğimhaftaya çıkacağız inşallah hocam biz de böyle bir geziye
Merahabalar Yunanistan üzerinden gemiyle İtalya ya nasıl geçtiniz ücret ne kadar ve yol çok mu sürüyor? Ayrıntılı bilgi veriri misiniz? iyi günlerİki gündür Yunanistandayım şimdi feribot bekliyorum, italyaya geçeceğim
Helal gıda konusunda balkanlarda Arnavutluk ve Karadağ da araştırarak yiyecek mekan ve halal logolu ürün bulabilirsiniz.Kosava, Bosna, Kuzey Makedonyada dışarıda yemek konusunda sıkıntı yaşamazsınız.Yemek işini nasıl yapıyorsunuz, arkadaşlar?
Özellikle merakım Helal gıda bulmakla ilgili. Balkan turunda, Etsiz yemek dışında dikkatinizi çeken bir konu oldu mu?
Hocam güzel yerleri var gezilir pişman da olmaz kimse diye düşünüyorum naçizane.... Tabi beklenti de önemli keyif almak için...Balkanlar vizesiz gidildiği için fazla şişirilmiş bence yapılacak ve görülecek bişey yok. Eğer Sırt çantalı gezerseniz Wizzair ve Rynair ile bütün Avrupa çok ucuz fiyatlara geliyor.Gezinin en ucuz maliyet uçaklar oluyor.Şubat
tatilinde önce Tiran-Roma-Üsküp-Bratislava-Viyana-Budapeşte-Podgariska rotasıyla gezdik 4 kişi
Anladığım kadarıyla gezme konusunda tecrübelisin hocam... Tecrübelerinden istifade etmek isteriz?Balkanlar vizesiz gidildiği için fazla şişirilmiş bence yapılacak ve görülecek bişey yok. Eğer Sırt çantalı gezerseniz Wizzair ve Rynair ile bütün Avrupa çok ucuz fiyatlara geliyor.Gezinin en ucuz maliyet uçaklar oluyor.Şubat
tatilinde önce Tiran-Roma-Üsküp-Bratislava-Viyana-Budapeşte-Podgariska rotasıyla gezdik 4 kişi
Hocam Tirana nasıl gittiniz peki..Balkanlar vizesiz gidildiği için fazla şişirilmiş bence yapılacak ve görülecek bişey yok. Eğer Sırt çantalı gezerseniz Wizzair ve Rynair ile bütün Avrupa çok ucuz fiyatlara geliyor.Gezinin en ucuz maliyet uçaklar oluyor.Şubat
Balkanlarda kesinlikle gerekli değil...Bu gezilerde,
1. yabancı dil mutlak gerekli mi?nasıl çözdünüz anlaşabilmeyi
2. Ulaşımda kullandığınız araçlar nelerdir?
3. Gezi öncesinde ve esnasında kullandığınız ulaşım konaklama vs siteler hangileri?
Tam beni anlatmışsınız hocam.Balkanlarda kesinlikle gerekli değil...
Kendi arabamla gittim 16 gün sürdü toplam 3500 km yol yaptım 3 ve 7 yaşında 2 oğlum ve eşimle birlikteydik...chavrolet Aveo araç 2012 model...
Konaklama airbnb ve 4 günde çadırda kaldk...
Keyifle geçmiştir umarım...Tam beni anlatmışsınız hocam.
Aynısının Türkiye türünü yaptım Rize den çıktım Ürgüp Göreme Adana Antalya Muğla Aydın İzmir Çanakkale Bursa Eskişehir Ankara Samsun Trabzon yaptım toplam 6000 km 20 gün sürdü 15 gün çadır 5 gün otel 3 yaşında kızım 8 yaşında oğlum ve eşimle beraber.
Gel gelelim Avrupa işine..
Yeşil pasaport çıkarttım yeni hepimize. Bulduğum ara tatil boşluklarda çadır işini Avrupa'da ilk olarak düşünmüyorum çünkü araçla Rizeden gitmek çok uzun sürer. Uçakla gitmeyi biraz keşif gezisi havasında düşünüyorum 1 haftalık ilk intiba bizim için güzel geçsin birşeyler öğrenmek maksatlı
Airalbania firması ile gittim Pegasus ile döndük İstanbul'a aralarda Wizair kullandık hepHocam Tirana nasıl gittiniz peki..
Yabancı dil önemli ama çatpat bilsenizde yeter bence olmadı google translate ile çeviri kolay hazır cümle bile kurdurursunuz ama internet kullanmak ve araştırma yeteneği önemliBu gezilerde,
1. yabancı dil mutlak gerekli mi?nasıl çözdünüz anlaşabilmeyi
2. Ulaşımda kullandığınız araçlar nelerdir?
3. Gezi öncesinde ve esnasında kullandığınız ulaşım konaklama vs siteler hangileri?