Balayı için tavsiyeniz ...

Kodla Büyü

alibaba37

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Öncelikle ALLAH (c.c) herkese hayırlı eş yuva kurma çocuk kendi rızasında bi hayat nasip etsin arkadaşlar... 30 hazirana nasip ederse rabbim düğünüm var. Ramazandan sonrasına da balayı düşünüyoruz. Eşim Tessettürlü. bu zamana kadar da hiç tatile çıkmadım açıkcası. Rahat kalabileceğimiz deneyimli arkadaşlardan balayı için tavsiyelerinizi almak istiyorum.Şimdiden tşk ler. ALLAH yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH.

En güzel bal ayı kendi evindir hocam.
Zaten bu maaşla ne balı ne ayı
Geçinebiliyorsan ne mutlu

biraz yoğun geçecek ama karadeniz turu çok güzel oluyor bende aynı durumdaydım 1 hafta oldukça eğlenceli geçiyor. farklı bir balayı oluyor ama değiyor :)

hocam biz abant a gitmiştik çok rahat ettik. büyük abant otelini tavsiye ederim size. odalarda seccade falan var.

Bizde aynı şekildeydik hocam, amasra ya gittik orda kaldık 8 gün filan, sonraki yıl yazın bolu abantta gittik, orda da bir hafta kaldık, yazın çok rahat ettik, hem serin hem de tam bizlikti :)

büyük oteller lüks aramıyorsanız antalyada çavuşköy(adrasan) die bi yer var olimposa yakın ama sakin güzel bi yer biz iki senedir gidiyoruz güzel butik oteller var. haşemalı insan görünce de bönbön bakmıyo kimse. bi araştırın derim

Çeşme'de Club Familia var biz de geçen sene gittik... bayanlara özel plajı, havuzu filan da var... bi araştır istersen...

hocam bu yaz bende göreme de balayı yaptım çok güzel geçti ilgilenirsen eğer yardımcı olabilirim

Hocam eşimle caprise otele gitmiştik(didim), çok güzeldi,muhafazakar insan sayısı çok fazla otel belki 5 yıldız konforunda değil ama yok yok. Önerim otelden rezerve etmeyin, sahibinden.com da uygun fiyatlar var, biz ordan almıştık.

Safranbolu Mehveş Hanım Konağı. çok güzel sakin huzurlu bir yer. iki kişi geceliği kahvaltı dahil 100'dü geçen yıl. 3 günden fazla kalırsan indirim yaparlar. işletmecisi bayan. aile mekanı sessiz, mis gibi. küçük bir yer biz kaldığımızda kimse yoktu bizden başka.

tavsiye ederim. http://www.mehveshanimkonagi.com.tr

Not: Oda seçerken de banyosu içerde olan odayı seçin. büyük gelin odası.

Allah mesut etsin. Nedense böyle başlıklar hep itici gelmiştir bana. Çünkü;
Ben hiçbir zaman geniş toplulukların içinde, kendimde varolan bir güzelliği ballandıra ballandıra anlatmadım. Olurda birinde yoktur bu ve üzülür diye. İnançtan bahsediyorsunuz ama işin en önemli bu noktasını es geçmişsiniz.
En samimi dostum babasını kaybetmişti ve yıllardır onun yanında "baba" ile başlayan tek bir cümle kurmadım. Çünkü biliyordum üzülecekti. Bu forumda bekarlar var, boşanmışlar var, ayrı yaşayanlar var, berbat bir evliliği olanlar var, hiç evlenemeyenler var, o konuda sorunlu binlerce insan var. Ama bu forumda çocuğuna isim aramak için başlık açanlar var, balayı için açanlar var, hiçbirşey yokken çocuğum var diye başlık açanları gördüm şokla, hatta eşiyle yaşadığı bir güzelliği ballandıra ballandıra anlatanlar var. Ben yazık diyorum. Ve boynuzsuz koyunun boynuzludan hakkını alacağı gün, birine verilmeyene sahip olanlar, verilmeyenlerin yanında neden bunu yaptıklarını anlatacaklar ve neyin doğru olduğu oraya serilecektir.
Not: Başlığı açan arkadaşın da ötesinde okulda ve heryerde bu tip olayların çok yaşandığını biliyorum. Boşanmış bir arkadaşımın öğretmenler odasından çıkıp sınıfında saatlerce ağladığına şahit oldum.
Mutluluklar...

okyanus41' Alıntı:
Ben hiçbir zaman geniş toplulukların içinde, kendimde varolan bir güzelliği ballandıra ballandıra anlatmadım. Olurda birinde yoktur bu ve üzülür diye. İnançtan bahsediyorsunuz ama işin en önemli bu noktasını es geçmişsiniz.
En samimi dostum babasını kaybetmişti ve yıllardır onun yanında "baba" ile başlayan tek bir cümle kurmadım. Çünkü biliyordum üzülecekti. Bu forumda bekarlar var, boşanmışlar var, ayrı yaşayanlar var, berbat bir evliliği olanlar var, hiç evlenemeyenler var, o konuda sorunlu binlerce insan var. Ama bu forumda çocuğuna isim aramak için başlık açanlar var, balayı için açanlar var, hiçbirşey yokken çocuğum var diye başlık açanları gördüm şokla, hatta eşiyle yaşadığı bir güzelliği ballandıra ballandıra anlatanlar var. Ben yazık diyorum. Ve boynuzsuz koyunun boynuzludan hakkını alacağı gün, birine verilmeyene sahip olanlar, verilmeyenlerin yanında neden bunu yaptıklarını anlatacaklar ve neyin doğru olduğu oraya serilecektir.
Not: Başlığı açan arkadaşın da ötesinde okulda ve heryerde bu tip olayların çok yaşandığını biliyorum. Boşanmış bir arkadaşımın öğretmenler odasından çıkıp sınıfında saatlerce ağladığına şahit oldum.
Mutluluklar...

her gün birileri ölüyor yaşamaktan nefret ediyor musunuz (hayatınız devam ettiği için üzülüyor musunuz)?
mesaj yazdığınız konulara bakmadım, ama ne yazarsanız yazın eğer karşınızda insan varsa bilin ki, birilerine dokunacaktır, yok siz bunun farkını, niyetini hissedemiyorsanız diyecek bişey yok, ama ben ve cevap yazan kişiler burada ve çoğu yerde saf bir öğrenme niyetiyle soru sorulduğunu, fikir istendiğini farkedebiliyoruz, yoksa kimse var olduğu şeylerden dolayı olmayana nispet yapacak değil...
hak hukuk meselesine gelince başınızı seccadeden kaldırmasanız size verilenlerin şükrünü yapabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?
ballandıra ballandıra anlatılan ne? tertemiz bi soru ve başında da farkındaysan bir dua ile, kendinde var olanı olmayan kardeşi için isteyen bir dua...
neyse uzatmayayım, yorumunuz :-1:

EynelMefer' Alıntı:
okyanus41' Alıntı:
Mutluluklar...

her gün birileri ölüyor yaşamaktan nefret ediyor musunuz (hayatınız devam ettiği için üzülüyor musunuz)?
mesaj yazdığınız konulara bakmadım, ama ne yazarsanız yazın eğer karşınızda insan varsa bilin ki, birilerine dokunacaktır, yok siz bunun farkını, niyetini hissedemiyorsanız diyecek bişey yok, ama ben ve cevap yazan kişiler burada ve çoğu yerde saf bir öğrenme niyetiyle soru sorulduğunu, fikir istendiğini farkedebiliyoruz, yoksa kimse var olduğu şeylerden dolayı olmayana nispet yapacak değil...
hak hukuk meselesine gelince başınızı seccadeden kaldırmasanız size verilenlerin şükrünü yapabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?
ballandıra ballandıra anlatılan ne? tertemiz bi soru ve başında da farkındaysan bir dua ile, kendinde var olanı olmayan kardeşi için isteyen bir dua...
neyse uzatmayayım, yorumunuz :-1:
evet kardeşim hergün birileri ölüyor diye yaşamaktan nefret ediyorum. çok ama çok üzülüyorum, içleniyorum, banane demiyorum, uykularım kaçıyor, istersen kalbimi yarıp bak içine. birilerine dokunmayacak sözler sarfetmek ve bu konuda hassas olmak da elimizde. Onca dini lafı söylemek kolay, bu konuda hassas olmak mı zor? Sanırım siz de "yarası olan gocunsun"culardansınız. Bende diyorum ki böyle kişilere, sen de iyiysen yarası olanın yanında gocunulacak laf etmezsin. Ayrıca ben çok şükür hayatımdan memnunum ama yapılanın yanlış olduğunu düşüyorum, bu da benim fikrim. Saygı duymanız gerekir. Mesajımda kimseyi suçlamıyorum. Dikkat ederseniz mutluluklar diledim, Allah mesut etsin dedim. Eleştirmeye de karşı çıkıyorsanız diyecek birşey yok. Siz elinizi vicdanınıza koyun ve sakat birinin yanında "canım ayaklarım" diye konuşan birini tasavvur edin. Evet uzatmaya gerek yok. ben sizin yorumunuz "eksi" demiyorum çünkü o "sizin yorumunuz"
Ayrıca özellikle belirtmek isterim ki, mesajımdan da görüyorsunuz konuyu açan kişiye değil forumdaki bu tarz konuların geneline atıfta bulunuyorum. Bakarsanız gerçekten pes dedirten şeylerle karşılaşırsınız

@okyanus41, siz hassassanız biz hassas değilsek neden hassaslığınızı bizim hassassızlığımızın üzerinden reklam yaparak kullanıyorsunuz.bekar olanı düşünerek evlinin susmasını söylüyorsunuzda , neden bu konuda susmuyorsunuz şayet başlığı açan ve yazanların hassas olmadıklarını düşünüyorsanız?
gibi örnekleri bi milyona çıkarabilir ve sonunu da getiremeyiz her ne kadar konunuzda haklı da olsanız, karşınızda haksız yok en azından bu mesajda..ve emin olun öyle bi niyet taşıdığını siz sezerseniz çoğusuda sezer ve tek bi mesaj,cevap bile yazmaz soruyu sorana ukala, kibirli buldukları için...

ysahin' Alıntı:
biraz yoğun geçecek ama karadeniz turu çok güzel oluyor bende aynı durumdaydım 1 hafta oldukça eğlenceli geçiyor. farklı bir balayı oluyor ama değiyor :)

hocam araban varsa atla arabaya karadeniz turu. Bir sürü öğretmen evi var, oralarda kalabilirsin. Eminim unutulmaz olur.
Tavsiye edebileceğim yerler giresun/bulancak öğretmen evi,sinop/ayancık öğretmen evi.
1 hafta doyasıya gezin. Öyle bir otel odasına tıkılıp kalmayın.

Yurt dışı imkanınız varsa, Dubai görülmesi gereken bir yer diye düşünüyorum. Çok rahat edersiniz, balayı çifti olduğunuz için ekstra ilgilenirler. Hayatta br kere yaşanıyor sonuçta, farklı kılabilirsiniz.

Biz ürgüp göremeye gitmiştik amaç okul stresi hele ki düğün stresini atabilmek. balayına kesinlikle çıkılmalı bence. bu yaz tatil planı yapan bizler içinde güzel alternatifler sunuluyor. başlığı açan arkadaşa teşekkkürler.

Abant Taksim Köşkü..Bana iki kere balayı yaptırdı..O kadar güzel ki..Balkonlu arakat olan odalardan tutarsın..Baya konforlu bir otel..

eşininz kapalıysa sizin rahat edebileceğiniz bir yer ancak sizle aynı görüşte olan bir kişinin oteli olabilir buda Çeşme de Kapris otel olabilir annemler gitmişti çok rahat olduğunu söylemişlerdi

hamuş' Alıntı:
eşininz kapalıysa sizin rahat edebileceğiniz bir yer ancak sizle aynı görüşte olan bir kişinin oteli olabilir buda Çeşme de Kapris otel olabilir annemler gitmişti çok rahat olduğunu söylemişlerdi
çeşme de capris var mı :o
biz de didim'e gittik capris'e. herşey dahil olması güzel. her saat yemek bulabiliyorsunuz,, ikindi için bile özel menüleri vardı, içecekler filan sınırsız.. Ondan sora gitiğimiz yarım pansiyonlar da hep oranın bolluğunu aradık :+1: tabi bu fikir günlerinizi otelde geçirmek istiyorsanız..gezmek isterseniz karadeniz turu... çok güzeldi hergün farklı yerde kalıp değişik yerler görüyorsunuz...

okyanus41' Alıntı:
Mutluluklar...
Doğru söze ne denir...

y_gnl' Alıntı:
okyanus41' Alıntı:
Mutluluklar...
Doğru söze ne denir...

Böyle düşünen veya hassasiyeti olanlar başlığı okumayabilir, Tabiki ballandıra ballandıra antatılması hoş değil ama burda zaten öyle bişey yok. Bi de o kadar hassas insanlar sadece antalılandan değil gördüklerinden de etkilenir, onlar etkilenmesin diye eşimle ben de mi mutsuzmuş gibi mi yapıyım veya babası olmayan bi arkadaşım üzülmesin diye onun yanında babamla hiç mi görüşmeyim.. İmtihan dünyası, herkesin farklı farklı imtihanı var, birazcıkta sabredebilmek lazım heralde..

BBNET
Geri