Balıkesir'de oto klimacı?

Kodla Büyü

mutlu55

Site Gezgini
arabamın kliması bozuldu megane 2,servise gidecektim ama çok pahalı olur dediler serviste. balıkesirde bildiğiniz güvenilir usta klimacı var mı?

Valla yanlış hatırlamıyorsam 2. kapı taraflarında vardı. Hem gaz dolum hemde onarım yapıyorlardı hocam.

Ama inan isim falan hatırlamıyorum. Barlas otogaz var o taraflardaydı galiba.

Hocam eğer tamirci %30-%40 arası daha ucuzsa servise gitme.

Sonuçta servisin tek avantajı garanti. Şahsi görüşüm oda gereksiz. Balıkesir Sanayisinde iyi ustalar var. Bir önceki aracımda defalarca gittim ve bir çok sorunda adamlar işinin arkasında duruyorlar.

Sayın hocam klima bozuldu demişsiniz lakin gerçekten bozuldumu yoksa klimayı beyin otomatik olarak kapatmış olabilirmi benim başıma gelmişti benimde megim varda. Sıkıntınızı tam olarak açarsanız arızanın tamir şekli ve miktarı hakkında da görüşler ortaya çıkabilir basit bir şeyde olabilir. Megane forumda belki sorunuzun cevabını bulabilirsiniz.

HASKAN'a gittim arkadaşlar sabah zımbazıb dolu her yer araç, öğlen oldu sıra gelmedi, bıraktım ben de arabayı yarın gelirim dedim,kaçak varsa tıkaması 200 tl civarında tutar dediler... internetten buldum,öyle gittim, umarım iyi bi yerdir

arkadaşlar geçen hafta 550 tl verdim HASKAN'a:
klima borusu+gaz+işçilik
bu gün REHA'ya gittim keşke en başta bana gelseydin en başta ben o boruyu bir şekilde onarırdım en fazla 150 tl'ni alırdım dedi.

Asıl başıma gelen de şu dün klimadan çok yüksek sesler gelmeye başladı ve soğutma birden durdu. bugün REHA'ya götürdüm, kompresörün uç kısmındaki dönen halka bilye yerinden gevşemiş ve dönerek compresörün üzerindeki bobinleri aşındırmış,bobinleri bozmuş.
REHA bey dedi ki onarılması çok zor ama yine de şansı var
*onarırsam en az 300 tl eder,
*sıfır kompresör 900 tl,
*çıkma kompresörler 400-500 tl
sizce hangisini tercih etmeliyim, onarma fikrine güvenmeli miyim?

BBNET
Geri