O ilde bulunan diğer kurumların imzaları yok mu? Benim bildiğim bir ilde sadece bir haftada bile bir dünya onay-olur yazısı çıkar.. Onlarda mı imzalanmayı mı bekliyor acaba?Vali bey deprem bölgesinde görevli, gecikme bu yüzden..
Hiç sanmıyorum.geriye dönük ekders odemesini yapacaklarmış
Diğer illerde vali yardımcıları onayladı. Balıkkesirde de onaylayabilir. Devlette süreklilik esastır. Bana kalırsa il koordinatörü ve ilgili şube müdürünün pasifliğinden kaynaklanıyor.Vali yardımcımları neden var? Bu gibi durumlarda o ilin işlerini devam ettirmek için değil mi? Garip.
vali, yardımcısına da güvenmeyecekse kapatsın gitsin dükkanı. ne demek kötüye kullanım. bunlar sizin benim gibi devlet memuru arkadaşlar. zamanında yapılması gereken işi yapmıyorlarsa sendika temsilcilerinizle iletişime geçin hatta direk il başkanına ulaşın.Tabiki vali yardımcıları vardır yetki devri yaptıkları ama onların atama ile ilgili işleri yapma yetkisi olduğunu zannetmiyorum eğer öyle olursa BTR durumunu tenzih ederim ama kötüye kullanılabilecek bir durum oluşur. Hak kaybı yaşamazsınız görev yazınız tarihlidir ek dersiniz geriye dönük işletilir.
Beklemedeyiz...arkadaşlar son durum nedir?