burakforce
Üye
Arkadaşlar balıkesirde görevlendirmelerle ilgili bir gelişme var mı? Meb ile konuşan oldu mu?
siz 15 alıp btr olursunuz 6 saati diğer arkadaşa verirler, BTR ders yoksa olunabiliyor, ama ders maaş karşılılığını dolduracak kadar ders varsa 15 saat girilecek diye biliyorum, btr tereddüt eden hususları okuyun.mukaya' Alıntı:Bizim okulda tahtalar daha yeni takıldı. Bende başvuruda bulundum fakat kafamda bazı sorular var. Arkadaşlar bu konuda bilgi verirlerse sevinirim.
Şimdi bizim okulda 44 saat ders var. Biz 2 öğretmeniz. Müdür dersleri bize 22 şer saat olarak paylaştırdı. Şimdi ben bt rehber öğretmen olursam 15 saat mi derse gireceğim yoksa yine 22 saat girmeye devammı edeceğim?
hangi yetkiliyle görüştünüz hocam BT koordinatörü sıkıntı yok geriye dönük ek ders alacaksınız dedi bana.dehencan' Alıntı:il milli eğitimdeki yetkili ile konuştum. yapılacak olan görevlendirme yazısında pazartesi gününden itibaren başlanacağını söyledi. 2 hafta ücret ödenmeyeceğini beliirtti.
aynen bana da böyle söylendi.burakforce' Alıntı:hocam bende dün görüştüm 12 sinden itibaren onaylar çıkacak ve ekdersler de 12 sinden itibaren ödenecek