Balıkesir btr çok acill

Kodla Büyü

burakforce

Site Gezgini
Arkadaşlar dün il meb ile 2 defa görüştüm dediklerini aynen söylüyorum.Birincisinde ben bütün iller başvuruları aldı siz neden almıyorsunuz diye sordum bana öğretmen arkadaşlar kendi memleketlerinde seminer alıyorlar okulların açıldığı ilk hafta herkes gelince başvuruları alıp ikinci haftaya yetiştiririz dediler.ikinci aradığımda bu sefer aynı odadan farklı bir kişi arkadaşlar bakanlıktan yazı bekliyorlar o yazı gelmeden başvuru alamayız dediler bende diğer iller nasıl alıyor deyince onlar kendi kafalarına göre iş yapıyorlar yazı gelmeden başvuru alamayız btr görevlendirmeleri okulların açılmasını takiben 2 veya 3 hafta gecikebilir dediler.Şimdi arkadaşlar bu adamlar kendi kafalarına göre iş yapıyorlar.Hep beraber hareket edersek bu tutumları belki değişir başvuru alırlar yoksa bu sene bu iş karışır.Herkes arasın meb i konuşsun bu işin okullar açılmadan olması gerektiğini diğer illerin bunu yaptığını falan söylesin.Telefon numarası santralden 142 ye bağlanın.

Sayın hocam, Hatay dün duyuruya çıktı. Başvuruları okulun ilk haftası alıp, ikinci haftası göreve başlatacaklar. Bakanlığın yazı falan göndereceği yok. Hatay mem'deki duyuruyu inceleyin.

Hayırlı seneler arkadaşlar. Biraz önce ili aradım yazının çıktığını bir iki gün içinde ilçelere ulaşacağını söylediler. Fatih projesi kapsamında olan okullara görevlendirme yapılacağını söylediler. Benim okulumda sadece keşif yapıldığını söyledim. Sizin okulunuz da kapsam içinde diye bilgi verildi.

kurumnet denen bişey var. bir yazı 2 gün içindemi ilçelere gelir? hangi devirdeyiz Allah aşkına.

BBNET
Geri