Balıkesir İlçeleri

Kodla Büyü

hanedantr

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar acaba balıkesiri iyi tanıyanlar hangi ilçeleri iyidir tayin istenir ev kira ve satılık fiyatları nedir çocuklarımız için okul durumları nasıldır yazabilir mi?

hocam ben 2011 il dışı tercihi ile bandırma'ya geldim. İstanbul, Bursa gibi büyükşehirlere yakın olmasından dolayı harika bir konumda. Ancak havası çok ağır. Nem had safhada.. Gelişmişlik olarak en iyi ilçe olarak söyleniyor. Nüfusu tabelada 120 bin.. Yalnız ben sadece havasını sevmediğim için tayin isteyeceğim. Ama dediğim gibi birçok ilden daha büyük ve imkan olarak daha iyi... Konserler, sosyal aktivitiler, gelişmişlik olsun ve Erdek gibi tatil şehrine sadece 15 dk mesafede.. Yani yazın denize girebileceğiniz yere evinizden günübirlik gidip gelebilirsiniz.. :) Kiralara gelince semtine göre değişiyor.. 300 den başlayıp 700'e hatta daha fazlası bile var.. Ama ülkemizin her yerinde durum aynı.. Satılık evler için de aynısını söyleyebilirim.

havası ağır derken kirlilik oranı ne durumda birde 3+1 4+1 evler ortalama oturabilir durumda olanlar ne kadar acaba

Bandirmada bulunan ve olusmaya devam eden yogun agir sanayi nedeni ile ve basici havasi nedeniyle yeni dogan solynum yollari engeksiyonlari ile karsilasiluyor bence balikesir ilcelerinden akcay edremit ayvalik dusunulebilir yyasamin ucuzlugu ev kiralarinin uygunlu dusunuldugunde ozellikli ayrica modeen ilcelee ve tazliga gie gibi durumlari yok deniz temiz hava harika bi semilde dusinmelisiniz hocam

Hocam ben de balıkesirliyim, şubat döneminde eş durumundan merkeze istedim fakat kadro olmadığı için kurayla ayvalık'a (130 km) geldim. Balıkesir ilçe sayısı fazla olan illerden burada asıl önemli olan sizin nasıl bir yerde yaşamak istediğiniz. Balıkesirimiz ilçelerinin renkliliği açısından biraz zengin. Deniz kenarında yaşamak isterseniz bence en ideali edremit hem fiyatlar hemde eğitim açısından. Ayvalık edremite göre imkanlar açısından biraz daha küçük ve pahalı bir yer. Bandırma yı ilçe statüsünde değerlendirmek biraz yanlış olur nüfus ve şartlar açısından il gibi düşünebilirsiniz. Bunun yanında daha küçük ormanlık diyebileceğimiz ilçeler var, merkezden geliş gidiş yapabileceğiniz ilçeler var. Siz tam olarak nasıl bir yerde yaşamayı hayal ediyorsunuz hocam ya da benim gibi balıkesire gideyim neresi olursa fark etmez mi diyorsunuz? Siz sorularınızı detaylandırır sanız biz de bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışırız.

teşekkür ederim hocam edremit ayvalık bu tarz yerler düşünüyorum ancak ev fiyatları yasam kalitesi önemli benim için sahibinden com da baktım acayip ürkütücü bir tablo var mesela altınoluk için 2+1 daire 180.000 TL birde ilkokula baslayacak cocugum var acaba onun için eğitim imkanları nasıl bu konuda biraz yazarsanız sevinirim hocam

ben de bu akşam altınoluk'a yola çıkıyorum. susurluk ya da altınoluk olursa yardımcı olmaya çalışayım. altınolukta evler dediğinizden de pahalı olabilir ama yerlisi için değişiyor işler.

hanedantr' Alıntı:
teşekkür ederim hocam edremit ayvalık bu tarz yerler düşünüyorum ancak ev fiyatları yasam kalitesi önemli benim için sahibinden com da baktım acayip ürkütücü bir tablo var mesela altınoluk için 2+1 daire 180.000 TL birde ilkokula baslayacak cocugum var acaba onun için eğitim imkanları nasıl bu konuda biraz yazarsanız sevinirim hocam

Edremit i tercih edebilirsiniz hocam hem eğitim öğretim açısından okul,dershane vs hemde ev alacaksanız bütçenize uygun ev bulma açısından!.. akçay altınoluk gibi denizle içiçe ilçelerde emlak işleri inişli çıkışlı olabiliyor deniz görüyor mu denize mesafesi gibi araştırınca bütçenize uygun bir ev bulursunuz hocam

Burhaniye'de çalışmıştım. Ayvalık,Gömeç,Edremit ve Burhaniye arasında değerlendirme yaparsak, Burhaniyeyi tek geçerim. Ev fiyatları olarak denize uzaklık falan çok fark eder tabii ki. Ama ilk gittiğiniz yerde bir süre kirada oturup, hem çevreyi tanımak, hem de piyasayı öğrenip ona göre davranmak daha mantıklı gibi.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

ben de balıkesirliyim hocam ve göreve edremitte başlamıştım 1 dönem çalıştım orada çok büyük bir yer değil ama aradığınız biçok şeyi bulabilirsiniz. ben olsam öncelikle edremiti tercih ederim zaten edremit ayvalık ve bandırma dışında çok cazip bi ilçesi yok
internetteki fiyatlar gözünüzü o kadar korkutmasın

hocam ben edremitin altınoluk beldesindeyim. tatil beldesi olduğu için yazın iğne atsan yere düşmez. bu kalabalık insanı bazen sıkıyor. kışın tam tersi in cin top oynuyor. sosyal aktivite sıfır. öğretmenler 50 yaş ve üstü. kafa dengi adam bulman zor. ev fiyatları metrekare hesabına göre çok pahalı. bende balık hastalığı var. kışın her akşam balıktayım. bu tür hobilerin yoksa sıkıntıdan patlarsın. tabi bu söylediklerim sahil beldeleri için. ilçe merkezi daha canlı oluyor. okulumdaki öğretmenler çocuklarını özel okula gönderiyor. öğrenciler biraz problemli oluyor sahil taraflarında. bence geleceksen ilçe merkezine gel. denize yakın diye sahil beldelerine geçme pişman olabilirsin

ben de edremitte çalıştığım dönemde çok canım sıkılıyodu ev arkadaşımdan başka genç kafa dengi birini bulmak çok zordu
aile olarak düşünürsek çok can sıkıcı gelmez ama tek başına biri için kışın çok sıkıcı

BBNET
Geri