BAKANLIĞIN GELECEK YILLARDA BİZE İHTİYACI YOKMUŞ!!!

Kodla Büyü

zeybekd

Seçkin Üye
Seçkin Üye
http://www.meb.gov.tr/haberler/haberayrinti.asp?ID=9625

İlk projeksiyon sonuçlarına göre önümüzdeki yıllarda en çok ihtiyaç duyulan öğretmenlik alanları;

1-Rehber Öğretmen, 2-İlköğretim Matematik Öğretmenliği, 3-Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği, 4-Türkçe Öğretmenliği, 5-Beden Eğitimi Öğretmenliği, 6-Fen ve Teknoloji Öğretmenliği, 7-Sosyal Bilgiler Öğretmenliği, 8-İngilizce Öğretmenliği, 9-Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği, 10-Almanca Öğretmenliği, 11-Görsel Sanatlar/Resim Öğretmenliği, 12-Müzik Öğretmenliği, 13-Teknoloji ve Tasarım Öğretmenliği, 14-Biyoloji Öğretmenliği, 15-Matematik Öğretmenliği, 16-Coğrafya Öğretmenliği, 17-Kimya Öğretmenliği, 18-Fizik Öğretmenliği, 19-Felsefe Öğretmenliği, 20-Tarih Öğretmenliğidir.

Öğretmenlik kariyer mesleğinde arz ve talep boyutunu birlikte ele alarak yapılan bu gelecek kestirimi çalışması, Türkiye'de bir ilk olup, diğer meslek dalları için de örnek olacak nitelikte olan bu çalışmada gelinen aşamayı ve saptanan verilere dayalı olarak hazırlanan öğretmen arz-talep projeksiyonlarının ayrıntılı sonuçlarını, ilerleyen günlerde yapılacak proje tanıtım ve ilerleme toplantısında kamuoyu ile paylaşacağım.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

devlet birimlerinin 1 gün sonra ne yapacağı belli olmazken bu açıklama saçma olmuş.

yav ilerleyen yıllarda belki şimdikilerde olmayacak oooo devlet işlerimiz o kadar anlık ki sallayın gitsin ama öğretmenlik okumak bu zamanda iyi bir şey değil kesin olan bu :puhaha:

bikaç yıl sonra kabine değişir bakan değişir(hükümet değişir diyemiyorum ne yazıkki) ozamanda yeni bakanın keyfine göre işler bizim için yolunda gitmeye başlar bu listenin biyerlerinde yer alırız bakarsınız. ama o zamana kadar da sesimizi duyurmaya çalışmalıyız tabiki

BBNET
Geri